Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε μια περίοδο που το σ.κ. οφείλει να βρει το δικό του ρόλο στο κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι ώστε να δημιουργεί προϋποθέσεις σημαντικής παρέμβασης στα δύσκολα και σημαντικά προβλήματα του κλάδου και της κοινωνίας.

Ένα σ.κ. που δεν θα καταγράφει μόνο κομματικές ή παραταξιακές δυνάμεις αλλά θα μπορέσει να συσπειρώσει μαζικά, αγωνιστικά τους εργαζόμενους για να υπερασπιστούν κορυφαία εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Είναι αναγκαίο ένα συνδικαλιστικό κίνημα εργαζομένων και όχι ένα «κίνημα» συνδικαλιστών.

Έτσι ώστε να μετατρέψει την απογοήτευση σε ελπίδα, να γίνει οδηγός της διάθεσης του λαού μας να αλλάξει τα πράγματα στη χώρα και να μπει εμπόδιο σε όσους παλεύουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους για να συνεχιστεί η διαπλοκή και η διαφθορά που κατέστρεψε το λαό και τον τόπο.

Ένα σ.κ. που θα δράσει αποφασιστικά και καταλυτικά απέναντι στις υποχωρήσεις, παλινωδίες, τις αναστολές και τα λάθη της κυβέρνησης. Ένα σ.κ. που θα βάλει φρένο στις μνημονιακές πολιτικές, στις πολιτικές λιτότητας μέσα από οργανωμένους, ενωτικούς  και μαζικούς αγώνες του λαού μας.

Οι αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος έφεραν αποτελέσματα αλλά ο δρόμος για την Παιδεία που όλοι ονειρευόμαστε μας καλεί στην πρώτη γραμμή των αγώνων που έρχονται.

Το ψηφοδέλτιο των ΣΥΝΕΚ :

Γανός-Ράπτης Δημήτρης,

Γεωργίου Σταματία,

Γκουντρουμπής Σάκης,

Δημόκας Αναστάσιος,

Ευαγγέλου Κώστας,

Καρυώτης Θεόδωρος,

Κοκκάρα Άννα,

Κοσμούογλου Χριστίνα,

Κουθαρούλη Ζωή,

Κουτσοκώστα Κατερίνα,

Κριαράς Βασίλειος,

Μαγαλιού Ερμίνα,

Μανουλιάς Αθανάσιος,

Μαχαιράς Τάσος,

Μπακομιχάλη Μαρία,

Μπλάντα Γεωργία,

Νικολαΐδης Γιώργος,

Παλούκας Βαγγέλης,

Πούρικας Χρήστος,

Σαμαρτζή Ντορίνα,

Σαπουνάς Δημήτριος,

Σούρλας Ναπολέων,

Συρόγλου Μάγδα,

Τζότζιου Άννα,

Τσακνάκης Γιάννης,

Τσιόπας Χρήστος.

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ