ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “Ν. ΜΠΟΛΟΣ”

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες, σε όλους όσοι βοήθησαν  στη διοργάνωση του 2ημερου εκδηλώσεων στις 19 & 20 Δεκεμβρίου 2015,  στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Ανδρέας Μπόλλος.

e 20151220_113555Η έμπνευση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, βρήκε άμεση ανταπόκριση από τους αθλητές του παλιού γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΊΝΗΣΗ», του αθλητικού σωματείου FAETHON OLYMPUS MARATHON, της εταιρείας εναλλακτικού τουρισμού OLYMPUS PATH του Αθανασίου Πιτένη, τη στήριξη του Δήμου Ελασσόνας και του Επιμελητηρίου Λάρισας, με αποτέλεσμα μία άψογη διοργάνωση, μία γιορτή που μετέτρεψε την πόλη μας σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς είχε ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν γυμναστικές επιδείξεις από τους αθλητές του παλιού γυμναστηρίου «ΑΘΛΟΚΊΝΗΣΗ», με τη συμμετοχή πολλών γυμναστηρίων της Ελασσόνας και της ευρύτερης περιοχής και των χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου Ελασσόνας.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε ο «1ος αγώνας ELASSONA CITY TRAIL 7km Ανδρέας Μπόλλος» με τη συμμετοχή πολλών δρομέων-αθλητών από τη περιοχή της Ελασσόνας και όχι μόνο.

Τίποτα από όλα όσα έγιναν, δεν θα ήταν εφικτό να γίνει χωρίς την ενθουσιώδη και ανιδιοτελή συμμετοχή πολλών φορέων και συλλόγων της πόλης. Για το λόγο αυτό, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την πολύτιμη βοήθειά τους:

Τον Δήμο Ελασσόνας και  το Επιμελητήριο Λάρισας.

Την Αντιδημαρχεία Πολιτισμού και Καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας.

Την οικογένεια Μπίκια για την αθλοθέτηση των τριών πρώτων ανδρικών και τριών πρώτων γυναικείων  βραβείων.

Το Τμήμα Τροχαίας Ελασσόνας που ενήργησαν για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την διευκόλυνση των δρομέων-αθλητών και την ομαλή κυκλοφορία  των οχημάτων.

Το ΕΚΑΒ-Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.

Τους Έλληνες Διασώστες (Παράρτημα Ελασσόνας ) οι οποίοι ήταν σε ετοιμότητα να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε περιστατικό.

Τους χιονοδρομικούς-ορειβατικούς συλλόγους (Ελασσόνας, Σπαρμού, Κοκκινοπλού),  την Παλαίστρα Ελασσόνας, τα γυμναστήρια Ελασσόνας (TAE KWON DO-Κατσάρας, ΡΥΘΜΟΣ & ΚΙΝΗΣΗ-Φώλλας ) και  τα χορευτικά συγκροτήματα της Λαογραφικής Αρχαιολογικής Εταιρείας Ελασσόνας και την Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών,  χωρίς την συμμετοχή των οποίων δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι εκδηλώσεις.

Τα αρτοποιεία Χαλκίδη για την παροχή αγαθών.

Και τέλος και πιο σημαντικό τους ίδιους τους αθλητές-δρομείς, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και ανέδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ