Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Β. ΒΑΡΝΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Με αφορμή απάντηση της δημοτικής αρχής Ελασσόνας σε ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Πορεία», ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Βασίλης Βαρνάς έκανε την  ακόλουθη δήλωση:

“Θα ήταν σώφρον ο κ. Ευαγγέλου  να μην μπερδεύει τα  θέματα  πολιτικής αντιπαράθεσης και μάλιστα να τα εκθέτει σε δημόσια, με τις  προσωπικές  στιγμές  του  καθενός , διότι απλά  δεν  ενδιαφέρουν κανένα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, μπορούμε να κατανοήσουμε την αγωνία του να υπεκφύγει. Είναι κι αυτός ένας  τρόπος  να αποφύγει  να  δώσει απαντήσεις  σε  ερωτήματα  που  δεν απάντησε  –  όπως  πολύ καλά  γνωρίζουν άπαντες – καθ’ όλη  την  διάρκεια  της  χρονιάς.

Ματαιοπονεί ο κ. Ευαγγέλου όσο κι αν προσπαθεί να “βαπτίσει” γεγονότα σε “κατηγορίες” για να παραστήσει το θύμα και να αποφύγει να απαντήσει σε πολύ  καίρια  ερωτήματα   που  αγγίζουν  την  προσωπική  διαχειριστική  ακεραιότητα  του  ιδίου  σε  σχέση  με τα οικονομικά του δήμου.

Σε ότι αφορά τώρα τις πρόωρες  ευχές  του, αντεύχομαι με  ειλικρινά  αισθήματα σε  αυτόν  και  στους οικείους  του.

Εύχομαι  η φώτιση  που επικαλείται  ο κ. Ευαγγέλου στην  ελλιπή   δήλωση – απάντηση  του,  να  τον  επισκεφτεί τις άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, μπας και η σοβαροφάνεια  που τον διακατέχει,  γίνει  επιτέλους  σοβαρότητα.

Γιατί  πρώτα  από όλους  την χρειάζεται  ο ίδιος.

Καλές  γιορτές  με υγεία  για  όλους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ