ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 82

Και κει πάνω στο άγχος και την αγωνία ακροατή μου υποψιασμένε για το πώς θα περάσει η βραδιά και πως θα ξημερώσει μέχρι να αλλάξει σελίδα ή έστω… πλευρό η «γαλάζια» παράταξη, νέα είδηση-βόμβα ήρθε να ταράξει τον έτσι και αλλιώς ανήσυχο ύπνο μου!

Ο Χίτλερ σου λέει ήταν μονόρχις, άκου τώρα, εδώ έτσι και γ@μησε την ανθρωπότητα σκέψου να ήταν και αρτιμελής δεν θα’ χε μείνει κολυμπηθρόξυλο σκέφτηκα αίφνης και «γαρίδα» το μάτι!

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας θα μου ήταν απολύτως τέτοια αν δεν είχα το… σαράκι της εμβάθυνσης και από κοντά και της ανάλυσης των γεγονότων μέσα από τη μοναδική ματιά της εκπομπής που πολύ απλά η ψυχιατρική αδυνατεί να κατανοήσει!

Το περιστατικό λοιπόν παραπέμπεται όπως λέει και φίλος μου ειδικός και ως εκ τούτου συνεχίζω απτόητη και «του γιατρού» μη σου πω.

Προς τι «έσκασε» η είδηση μόλις ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στους κόλπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ποιος «δάκτυλος» τόλμησε να στρέψει τον προβολέα της δημοσιότητας μακριά από τον Άδωνι, το Τζιτζι (είναι που ήρθε και ξανάρθε στη Λάρισα εξ ου και η οικειότητα), το Βαγγέλα (δεν χρειάζεται καν να εξηγήσω, έχασα το μέτρημα) και τον Κυριάκο που όλοι αγαπήσαμε;

Και κείνη πάλι η επιστημονική ορολογία περί «κρυπτοαρχιδίας δεξιάς πλευράς» του Αδόλφου ήτο τυχαία;

Ξαγρύπνησα δεν το κρύβω, τρέμω στη σκέψη πως πήγε τζάμπα το ξεκατίνιασμα με το Λάκη, τόσες αναρτήσεις στα fb και η πούντα που «μάζεψε» εκείνο το δύσμοιρο συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων και οι συνάδελφοι που όλως τυχαίως απαθανάτισαν την άφιξη Αδώνιδος έξω απ’το τσαντίρι του συντοπίτη!

Για να μην αναφερθώ στο τρέξιμο των υπολοίπων ανά την επαρχία, αχάραγα στα πάνελ της ενημέρωσης, «κόντρα» ξύρισμα και βάψιμο για τις ανάγκες τις τηλεοπτικές και πήρα και «έσπασα» ο ηγέτης, επίσης γιατρέ μου!

Φρίττω ακροατή μου, ποιοι συνωμοτούν την ώρα που σύσσωμο το έθνος κρατά την ανάσα του ενόψει της μάχης των γιγάντων και εν πάση περιπτώσει δεν θα διαψεύσει το κατάπτυστο ιατρικό έγγραφο η καθ’ ύλην αρμόδια παράταξη που «κοσμεί» με τις ευλογίες μας τα έδρανα του ελληνικού κοινοβουλίου;

Με τη βαλεριάνα παραμάσχαλα και το Τζιμάκο την έβγαλα, ως εκ τούτου πάρτε μια γεύση από μοναδικό Τζ. Πανούση. Στα πλατώ της εκπομπής ΚΑΝΕΛΟΡΙΖΑ, σε μια διασκευή του παραδοσιακού μικρασιάτικου από το δίσκο OBI-OBI-BI και καλή μας ακρόαση.

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ