ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ SUPER CUP ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Γιορτή του μπάσκετ απόψε στις 20.00 στο κλειστό του Αλκαζάρ, όπου παρουσία του προέδρου και του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ κ.κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου και Παναγιώτη Τσαγκρώνη, Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας και Α.Σ. Καρδίτσας αναμετρώνται στο μεγάλο τελικό του 1ου  Θεσσαλικού Super Cup, που διοργανώνει και φιλοδοξεί να θεσμοθετήσει η ΕΣΚΑΘ.

Στους χθεσινούς ημιτελικούς οι «πράσινοι» ξεπέρασαν μάλλον εύκολα το εμπόδιο του φιλόδοξου Ερμή Αγιάς με 79-65, ενώ η ΑΕΛ ηττήθηκε μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι από τον Α.Σ. Καρδίτσας με σκορ 80-72.

Στο περιθώριο των αναμετρήσεων η διοίκηση της ΕΣΚΑΘ τίμησε τη μνήμη του σπουδαίου αθλητή Νίκου Νικόδημου αλλά και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την πολύτιμη προσφορά τους στον αθλητισμό, ενώ δεκάδες Λαρισαίοι γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου συνδράμοντας με το εισιτήριό τους στο φιλανθρωπικό χαρακτήρα των αγώνων και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του δήμου Λαρισαίων.

Σημειώνεται πως Βασιλακόπουλος και Τσαγκρώνης βρέθηκαν χθες στο γειτονικό Βόλο για το F4 του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ, με το Γ.Σ Φαρσάλων να «σηκώνει» το τρόπαιο απέναντι στη Νίκη Βόλου, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που στιγματίστηκε από εντάσεις μεταξύ των φιλάθλων και 20λεπτη διακοπή!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ