ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ

Με πρόταση για πανελλαδική κάθοδο των τρακτέρ στις εθνικές οδούς συντονισμένα και με ημερομηνία έναρξης των κινητοποιήσεων 18 – 20 Ιανουαρίου, θα πάει στην πανελλαδική συνάντηση αγροτών και επιτροπών αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου στο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης η αντιπροσωπεία του νομού Λάρισας.

ag3 ag2Αυτό αποφασίστηκε σήμερα σε μαζική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στον Πλατύκαμπο κατά τη διάρκεια της οποίας το σύνολο των συμμετεχόντων έδειξαν αποφασισμένοι για σκληρή αντιπαράθεση με την κυβέρνηση με στόχο να πάρει πίσω τα μέτρα που προγραμματίζει να εφαρμόσει για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών.

Εκείνο που τονίστηκε στη σημερινή σύσκεψη είναι ότι οι αγρότες θα πρέπει να προχωρήσουν σε δυναμική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση διοργανώνοντας κινητοποίηση που πραγματικά “θα πονέσει” τους κυβερνώντες

Σε αυτή την κατεύθυνση το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στη Γαλήνη για να γίνει καλύτερος συντονισμός του νέου γύρου των κινητοποιήσεων και να αποφασιστεί και το σημείο συγκέντρωσης των τρακτέρ στην ε.ο. την ημέρα που θα καθοριστεί στην πανελλαδική συνάντηση στο Βελλίδειο.

Εν τω μεταξύ βάσει των όσων αποφασίστηκαν σήμερα από τις 15 Ιανουαρίου θα αρχίσουν να βγαίνουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών όλου του νομού για να γίνει συντονισμένα η έξοδος στην ε.ο. και κυρίως για να ειναι εκ των προτέρων γνωστές οι δυνάμεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ