ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

 

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας κ. Γεώργιος Λαπούσης θα διοργανώσει την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, επιμορφωτική, βιωματική ημερίδα που απευθύνεται στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Β/θμιας Εκπαίδευσης. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 15ο Γυμνάσιο Λάρισας, με θέμα:

«Παρουσίαση του Νέου Προγράμματος Σπουδών για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο. Κατανόηση μέσω σχεδιασμού»

Το θέμα της ημερίδας αφορά την διδασκαλία του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο σύμφωνα με το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής πολιτικής (ΙΕΠ). Στην ημερίδα θα αναλυθεί το νέο φιλοσοφικό πλαίσιο της φυσικής αγωγής στο Λύκειο και θα επισημανθούν ο κύριοι και οι επιμέρους διδακτικοί σκοποί του μαθήματος. Με την ενεργή συμμετοχή των καθηγητών, δουλεύοντας σε ομάδες στην αίθουσα, θα γίνει προσπάθεια σχεδιασμού και κατανόησης των διδακτικών προσεγγίσεων του μαθήματος και εφαρμογή τους στην πράξη.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας κ. Λαπούσης Γεώργιος και Αναπληρωτής Καθηγητής των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων κ. Διγγελίδης Νικόλαος, συγγραφέας του Προγράμματος Σπουδών και του Οδηγού Εκπαιδευτικού για τη Φυσική Αγωγή στο Λύκειο.

Την ημερίδα μπορεί να την παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις για την παρακολούθηση της ημερίδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ