ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΤΟΣ  2028: ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΤΩΝ 67 ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ

Το Αριστερό Ασφαλιστικό είναι προ των πυλών. Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ,μετά από “σκληρή” διαπραγμάτευση με την τρόικα, φέρνει στη Βουλή προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο έκτρωμα.

Όσοι το υιοθετήσουν καταδικάζουν τη νέα γενιά αφενός σε εργασία μέχρι τα βαθιά γεράματα και αφετέρου σε χορήγηση κύριων συντάξεων πείνας ( και των νέων αλλά και των ήδη συνταξιούχων).

Με την απάνθρωπη αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης   στα 67 ή στα 62 με 40 χρόνια

εργασίας θα κάνουμε μάθημα στα δισέγγονά μας!!

Με την προβλεπόμενη ενοποίηση των Ταμείων σε ένα φορέα, θεωρείται δεδομένη η απόδοση χαμηλού επιπέδου παροχών υγείας καθώς και η χορήγηση εφάπαξ-φιλοδωρήματος.

Οι επικουρικές συντάξεις αρχικά ψαλιδίζονται ,παράλληλα υπάρχει δέσμευση στους δανειστές για εξαφάνισή τους ενώ και το Μετοχικό Ταμείο θα καταρρεύσει.

Και όλα αυτά τα πρωτοφανή μέτρα λαμβάνονται για να ΄΄σωθεί΄΄ το Ασφαλιστικό ,κατά τα λεγόμενα του πλέον λαϊκιστή Πρωθυπουργού που πέρασε από την Πατρίδα μας.

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τελείωσαν. Η “ελπίδα” γίνεται απόγνωση. Ο μύθος καταρρέει. Οι ασφαλιστικές μας εισφορές μετατρέπονται σε αντισυνταγματικά χαράτσια ,έμπνευση επικίνδυνων και ανεύθυνων “νεοεθνοσωτήρων” της Αριστεράς.

Δεν πρέπει και δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιήσουν τις σκοτεινές προθέσεις τους.

Καλούμε την Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας, την ΟΛΜΕ καθώς και την ΑΔΕΔΥ σε κλιμάκωση του αγώνα αφενός για να μην περάσει το νομοσχέδιο εξαθλίωσης και αφετέρου για ένα μόνιμο και κοινωνικά δίκαιο Ασφαλιστικό σύστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ