ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 85

Εξοργισμένη η εκπομπή και από κοντά και η συχνότητα μη σου πω ακροατή μου ενημερωμένε, με τα όσα απίστευτα αναπαράγονται από συστημικά μέσα και «κίτρινους» διαδικτυακούς ιστότοπους!

Άκου «στο πόδι» η χώρα με το ασφαλιστικό και εν πάση περιπτώσει που ακούστηκε να κάνουν «ζωντανό» σε κακοντυμένους ξωμάχους που κλείνουν τους δρόμους τραβώντας τη μπουχάρα της διεθνούς φήμης γκαλερί Μοιραράκη κάτω από τα πόδια Τσίπρα και Αποστόλου δυσκολεύοντας παράλληλα την πρόσβαση των ανά τη χώρα celebrities σε δημοφιλείς προορισμούς τύπου Αράχοβας;

Αμ το άλλο, «κατέβηκε» μια παραστασούλα εκεί πέρα κάποιου Εθνικού Θεάτρου και οι υπερβολικοί πήραν τους δρόμους την ώρα που η χώρα κρατά την ανάσα της στο ενδεχόμενο αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από το τηλεοπτικό σπίτι της και τη συχνότητα του ΑΛΦΑ!

Τόσο αδιόρθωτος πια τούτος ο τόπος που ολάκερος Δήμος Βερύκιος βρε χρειάστηκε να επέμβει! Εδώ σου λέει εγκατέλειψε ο «τεράστιος» τις φρεγάτες και τα άλλα πολεμικά με τα οποία ασχολείται για να βάλει πλάτη για χατίρι του καναλάρχη του εκφράζοντας την αγάπη του στην ωραία Ελένη που μάλλον αλλάζει συχνότητα και… γράμμα της αλφαβήτου και σεις εκεί, το χαβά σας με το εργάκι του Εθνικού.

Στο πλαίσιο της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης από τη συχνότητα συνεχίζω εν εξάλλω με το δεύτερο μεγάλο θέμα της ειδησιογραφίας που κάποιοι εντέχνως αποσιωπούν προτιμώντας κάτι πρόσφυγες που εθεάθησαν κάπου στη χώρα και δεν ήξεραν και μπάνιο προκειμένου να χαρούν με ελάχιστο κόστος και off season τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου!

Ο λόγος για το παιδί που περιμένει η σύντροφος του συμπαθούς μεν, 84 Μαίων δε, Κώστα Βουτσά! ΟΛΕ ο ταύρος που θα αναφωνούσε και ο ογκόλιθος αείμνηστος συνάδελφός του Λάμπρος Κωνσταντάρας και δε σηκώνω κουβέντα. Εδώ βρε έφερε τα πάνω κάτω για να αγοράσει καροτσάκι ο Βουτσάς και δεν βγήκε ένα «έκτακτο», που τρέχανε όλοι οι… ταγμένοι και στρατευμένοι συνάδελφοι στα Τέμπη, τις Νίκαιες και τα Φαρμακονήσια.

Φαρμακώθηκα, όσο για τους γλυκομίλητους που επιμένουν πως καλό είναι να διαλέγεις γυναίκα μεγαλύτερη από την πίεσή σου και μικρότερη από τη χοληστερίνη σου απλά αρνούμαι να ασχοληθώ με το «κίτρινο» του ιατρικού δελτίου!

Και αφού βάλαμε τα πράγματα στη θέση τους, μιας που όλοι βρίσκονται στους δρόμοι πάμε μια ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, από τον προσωπικό δίσκο του Θανάση Γκαιφύλλια ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΚΑΙΦΥΛΛΙΑ, σε μουσική δική του και στίχους του σπουδαίου Μάνου Ελευθερίου ακούμε το ομότιτλο σε μια υπέροχη συνύπαρξη με τη φωνή της Μαρίζας Κωχ.

Καλό δρόμο να’ χουμε…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ