ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Η ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΣΑΡΧΩΣΗ

Ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί τη δημοτική αρχή του Τυρνάβου για ρουσφέτι αναφορικά με την πρόσληψη γιατρού εργασίας στο δήμο εξέδωσε η Δράση Πολιτών. Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης Στ. Ροντούλης αναφέρονται τα παρακάτω:

«Η «Δράση Πολιτών» είναι υποχρεωμένη, μετά λύπης, να διαπιστώσει ότι ο νεποτισμός και η ρουσφετολαγνεία έχουν διαβρώσει όχι μόνο τους  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και τους συνοδοιπόρους τους στο Δήμο Τυρνάβου.

Μολονότι στον Δήμο μας υπάρχει και δραστηριοποιείται ένας συγκεκριμένος ιατρός εργασίας, οι συριζόπληκτοι διοικούντες του Δήμου τον αγνόησαν εντελώς, τσαλαπατώντας ανερυθρίαστα κάθε αίσθηση εντοπιότητας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδεολογικά ομογάλακτους.

Φαίνεται πως τους ενοχλεί το γεγονός ότι ο τυρναβίτης ιατρός εργασίας είναι στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και πρέπει να τον τιμωρήσουν για την πολιτική του αυτή επιλογή. Έτσι,  δεν προχώρησαν ούτε σε μια στοιχειώδη προκήρυξη, για να τηρήσουν  τουλάχιστον τα προσχήματα.

Δυστυχώς, η ομάδα Σαρχώση δεν έχει μάθει να λειτουργεί ακομμάτιστα. Δυστυχώς, αγνοούν και προσβάλλουν την τοπική κοινωνία, για να εξυπηρετήσουν το πελατειακό κράτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δυστυχώς, ακόμη δεν έχουν καταλάβει πως πρέπει να αποβάλουν τις ιδεοληπτικές τους παρωπίδες, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.

Τούτων δοθέντων, η «Δράση Πολιτών» διατρανώνει τη στήριξή της στο επιστημονικό δυναμικό του τόπου και ευελπιστεί ότι η επόμενη δημοτική αρχή θα αποκαταστήσει αδικίες και θα δώσει τη δυνατότητα στους νέους τυρναβίτες επιστήμονες να εργαστούν και να προσφέρουν στον τόπο τους, χωρίς κομματικές προδιαγραφές και δεσμεύσεις.

Στην εργασία, στην κοινωνική προσφορά και στην επιστημονική γνώση δεν χωρούν τα «συριζαϊκά τερτίπια». Ας το καταλάβει αυτό η γνωστή δημοτική ομαδούλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ