ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ «ΚΑΡΕΚΛΕΣ», ΤΟΥ ΙΟΝΕΣΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ

Μετά την επιτυχία της παράστασης “Οι καρέκλες”, του Ευγένιου Ιονέσκο και την παράκληση πολλών φίλων και θεατών, θα δοθεί μια επιπλέον παράσταση, στο Stage, Ήρας και Φιλίππου, την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, στις 9:00 μ.μ. Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν οι άνεργοι, αρκεί να έχουν κλείσει θέση, τηλεφωνικώς και να επιδείξουν την κάρτα ανεργίας.

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στήνει καρέκλες στη σκηνή και υποδέχεται αόρατους καλεσμένους, που θ’ ακούσουν το σημαντικό μήνυμα του γέρου, προς στον κόσμο. Ένα μήνυμα που θα σώσει τον κόσμο ή μήπως όχι; Το μήνυμα έχει παραδοθεί στα χέρια ενός ομιλητή, ο οποίος έχει προσκληθεί για να μιλήσει στο κοινό. Το ζευγάρι περιμένει με ανυπομονησία, ενώ ταυτόχρονα, χτυπά το κουδούνι συνεχώς, οι καλεσμένοι έρχονται κι ο σκηνικός χώρος γεμίζει ασφυκτικά με καρέκλες …

«Καρέκλες», του Ιονέσκο. Σκηνοθεσία : Άκυς Μητσούλης, μετάφραση : Πατρούλα Χριστοδούλου, μουσική : Βιργινία Καραγιώργου, φώτα και ήχος : Δώρα Παπαδούλη, μακιγιάζ : Παρασκευή Μπασιούκα. Γριά : Χρυσούλα Χρήστου & Γέρος : Γιάννης Χαρισμαίδης. Τηλέφ-πληροφορίες : 2410253097 & 6936974994.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ