ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚΩΝ ΜΕΛΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΙΟΥ

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν το δήμαρχο Τυρνάβου Π. Σαρχώση για την άρνησή του να δεχθεί το ψήφισμα που κατέθεσαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, εξέδωσε η Σ.Ε. ων μπλόκων που έχουν στηθεί στη Μελούνα από αγρότες του Τυρνάβου και του Αργυροπουλίου και στο Δαμάσι από αγρότες του Δαμασίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Αντιπροσωπεία αγροτών από τα μπλόκα Μελούνας και Δαμασίου παραβρέθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου βάζοντας θέμα για συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης τα αιτήματα όπως διαμορφώθηκαν στα τελευταία 2 μαζικά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου -7/11 και 12/12/2015 προς έγκριση ψηφίσματος συμπαράστασης και συμπόρευσης στο δίκιο αγώνα των αγροτών που βρίσκονται εδώ και 15 ημέρες στους δρόμους.

Καταγγέλουμε τον κ. Σαρχώση, που κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωνε συμπαράσταση για τους αγρότες, και αντί να βάλει προς συζήτηση το ψήφισμα με  τα αιτήματα που κατατέθηκαν από τη Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, έφερε στο Σώμα δικό του ψήφισμα.

Θεωρούμε απαράδεκτη και αντιθεσμική την ενέργεια της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Το ψήφισμα αυτό δεν αντιπροσωπεύει τους αγρότες της περιοχής μας γιατί είναι κοροϊδία μπροστά στον σκληρό αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων Μελούνας και Δαμασίου, καλεί τους αγρότες να κλείσουν  τα αυτιά τους σε δήθεν συμπαραστάτες του αγώνα μας και χαδέματα στην πλάτη. Συμπαράσταση για μας σημαίνει στήριξη των αιτημάτων μας και όχι λόγια.

Χρειάζεται να δυναμώσουμε τα μπλόκα και να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά μας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ