ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Δήλωση μετά την ήττα της ομάδας από τη Λαμία έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, καλώντας προπονητές και παίκτες να καταλάβουν ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη ομάδα έστω και αν παίζει σε μικρότερη κατηγορία. Αναλυτικά ο κ. Κούγιας ανέφερε:

“Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος και σε ένα αδικαιολόγητα φανατισμένο κοινό εις βάρος των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των οπαδών μας ηττηθήκαμε σε ένα παιχνίδι, που εύκολα θα μπορούσαμε τουλάχιστον να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας.

Παρά την ήττα μας παραμένουμε πρώτοι, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να αποσπαστούμε βαθμολογικά, αφού οι ανταγωνιστές μας για την άνοδο έχασαν βαθμούς σε πολύ ευκολότερες έδρες από αυτή της Λαμίας.

Δεν χάνουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, ούτε την ηρεμία μας, αφού στις δύσκολες στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, όπου ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλον.

Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες μας και οι προπονητές μας, τόσο τη στήριξη που τους δίνουμε στις δύσκολες στιγμές, αλλά και ότι αγωνίζονται και είναι προπονητές σε μια μεγάλη ομάδα που παίζει σε μικρή κατηγορία και από την αρχή του πρωταθλήματος είναι πρώτη και θα παραμείνει πρώτη.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας και στον Πρόεδρο και ιδιοκτήτη της”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ