ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Με το ποσό των 1.000 ευρώ επικηρύχθηκαν από το φιλοζωικό σωματείο της Λάρισας Anim. A. L. οι δράστες  της απίστευτης κακοποίησης σκυλίτσας που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στα τέλη Ιανουαρίου στην οδό Βόλου, πλησίον του 42ου νηπιαγωγείου Λάρισας, θέμα που ανέδειξε και η σελίδα προκαλώντας τον αποτροπιασμό και τη φρίκη για την κατάσταση του δύσμοιρου ζώου.

Το άτυχο ζώο αναρρώνει σιγά σιγά από τα απανωτά χειρουργεία, ενώ ήδη φιλοξενείται προσωρινά σε σπίτι φιλόζωου προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του και να δοθεί σε συνέχεια για υιοθεσία.

Την ίδια ώρα τεράστια ήταν η ανταπόκριση των Λαρισαίων που έσπευσαν να επισκεφθούν το άτυχο σκυλάκι αλλά και να στηρίξουν οικονομικά το σωματείο ώστε αν και υπήρξε σχετική ενημέρωση για την υπερκάλυψη του ποσού για τα χειρουργεία του ζώου οι καταθέσεις συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό!

Κάνοντας πράξη τις εξαγγελίες του το φιλοζωικό σωματείο χρησιμοποιεί ήδη το πλεονάζον ποσό για την υπόλοιπη νοσηλεία και φιλοξενία του συμπαθούς τετράποδου αλλά και για την επικήρυξη του αδίστακτου βασανιστή του.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ