ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής που διεπράχθησαν σε χωριά του δήμου Ελασσόνας.

Συνελήφθη χθες (09-02-2016) το μεσημέρι έξω από τον Τύρναβο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 22χρονος, κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών. Επιπλέον, αναζητείται ακόμη ένας 27χρονος συνεργός του για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες το τριήμερο (06/09-02-2016) διέπραξαν στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας τρεις κλοπές – διαρρήξεις σε βάρος επιχειρήσεων και μια απόπειρα κλοπής σε βάρος Ιεράς Μονής, ενώ επιπλέον διέρρηξαν ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και προκάλεσαν σ’ αυτό φθορές.

Έπειτα από  επισταμένες αναζητήσεις οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι το Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες  και συνέλαβαν τον 22χρονο, ενώ ο 27χρονος διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται.

Το προαναφερόμενο όχημα όπως διαπιστώθηκε, είχε αφαιρεθεί την (06-02-2016) από περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατασχέθηκε.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο εσωτερικό του βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, όπως πληθώρα ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτροτεχνικού εξοπλισμού, εργαλεία, τσιγάρα και φιάλες ποτών, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους. Επιπλέον, κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και ένας μπαλτάς.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ