ΟΙ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σ΄ ένα ευχάριστο κλίμα, σε κέντρο διασκέδασης του Αμπελώνα, τα μέλη, οι γονείς και οι φίλοι του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα έκοψαν την πίτα για την έλευση του 2016 ανταλλάσσοντας ευχές για μια δημιουργική και χαρούμενη χρονιά γεμάτη υγεία για τους ανθρώπους και όμορφες δράσεις για τα προσκοπικά τμήματα.

prosk1 prosk2 prosk3Ο π. Νεκτάριος ευλόγησε την πίτα των Προσκόπων και στη συνέχεια η καλή διάθεση που είχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι φάνηκε στο «κέντρο» του μαγαζιού δημιουργώντας μία πίστα χορού που κράτησε για πολλές ώρες την διασκέδαση στα ύψη.

Εκτός των άλλων τα μέλη του Συστήματος (Λυκόπουλα, Πρόσκοποι, Ανιχνευτές) μοιράστηκαν, μέσω μιας πρωτότυπης κλήρωσης, δώρα προσφορά των επιχειρήσεων DrBike ποδήλατα, βιβλιοχαρτοπωλείο Στεργιούλας, είδη ορειβασίας Κουτσουνάκης. Το δώρο για τον τυχερό το φλουριού ήταν προσφορά της VODAFONE Αμπελώνα.

Οι Πρόσκοποι ευχαριστούν θερμά όλους όσοι βοηθούν στην υλοποίηση του προσκοπικού έργου πραγματοποιώντας δράσεις για τα παιδιά και προσφέροντας σημαντικά στην τοπική κοινωνία. Το προσεχές διάστημα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν δράσεις συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου. Επίσης συνεχίζονται να φιλοξενούνται στον Αμπελώνα προσκοπικές δράσεις με αποκορύφωμα την Πανελλήνια εκπαίδευση ενήλικων προσκόπων με την συμμετοχή μελών από όλα τα μέρη της χώρας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ