ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ…

Την ώρα που ο κλάδος αντιμετωπίζει τα μύρια όσα, την ώρα που οι ελλείψεις σε προσωπικό και υποδομές παραμένουν μεγάλες, η αστυνόμευση ανεπαρκής και χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται νυχθημερόν στους δρόμους λόγω και της συγκυρίας των αγροτικών κινητοποιήσεων αλλά και των περίφημων hot spot και των αντιδράσεων

που προκλήθηκαν ανά τη χώρα κάποιοι επιμένουν να χάνουν το δάσος εστιάζοντας στο… δέντρο!

Τα έλυσαν προφανώς όλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και βάλθηκαν να επαναφέρουν στην… τάξη αστυνομικό στοχοποιώντας την ενασχόληση του ανθρώπου με τη μουσική!

Αφιλοκερδώς ασχολείται ο άνθρωπος συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικό μουσικό σχήμα αποδίδοντας σπάνια κομμάτια της λαϊκής μας κληρονομιάς με όρεξη, μεράκι και πολύ ταλέντο και κάποιοι στο Αστυνομικό Μέγαρο το’ ριξαν στα φάλτσα!

Αλλιώς δεν εξηγείται που στον άνθρωπο έγιναν ήδη δριμύτατες παρατηρήσεις ζητώντας του μάλιστα να διακόψει την ενασχόλησή του με τη μουσική και να περιορισθεί σε ρεσιτάλ στο σπίτι του!

Περίλυπος μαθαίνουμε ο αστυνομικός ακόμη να καταλάβει το… λάθος που «θορύβησε» ανωτέρους και υπηρεσία μάλλον θα αποσυρθεί για το «φόβο των Ιουδαίων»!

Ήμαρτον…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ