ΔΩΡΕΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαρία Νατσιούλα, ο Αντιπρόεδρος κ Νίκος Λιάρος και ο Ταμίας κ. Κίμωνας Τσούρης), με τον κ. Παπαδημόπουλο

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν προσφάτως οι Τρίτεκνοι Επαρχίας Ελασσόνας. Στην εκδήλωση παρευρέθη και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας κ. Δημήτριος Παπαδημόπουλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του – μεταξύ άλλων- δήλωσε ότι  

“Δεν ασκείται αποτελεσματική οικογενειακή πολιτική , που θα ανατρέπει την καταστρεπτική πορεία των δημογραφικών δεικτών (μείωση γεννήσεων, μετανάστευση νέων, γήρανση πληθυσμού).

Απαξιώνεται το ιερό κύτταρο της κοινωνίας, η Ελληνική οικογένεια, που διαχρονικά αποτελεί το στυλοβάτη αξιών, παραδόσεων, ηθών και ιδανικών μας.

Τα πολλά παιδιά, την ώρα που η εισροή μεταναστευτικών μαζών λαμβάνει ανεξέλεγκτες  διαστάσεις, με πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις, είναι το μέλλον της Ελλάδας”.

Ο κ. Παπαδημόπουλος δώρισε έναν σύγχρονο υπολογιστή για τις ανάγκες του Συλλόγου.

 

 

(Στη φωτό απεικονίζονται η Πρόεδρος του Συλλόγου  κ. Μαρία Νατσιούλα, ο Αντιπρόεδρος κ Νίκος Λιάρος και ο Ταμίας κ. Κίμωνας Τσούρης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ