ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

«Οι μέρες που διανύουμε είναι πραγματικά δύσκολες, αφού είναι η πρώτη φορά που μια Κυβέρνηση φαίνεται να στοχοποιεί ξεκάθαρα, κάθε τι παραγωγικό στη χώρα. Είναι η πρώτη φορά που “ενοχλεί” η πρόοδος, η επαγγελματική ανέλιξη και η επιτυχία. Ποτέ ξανά δεν κατηγορήθηκαν τόσο, τα κράνη των μηχανικών και οι χάρακες των αρχιτεκτόνων».

Τα παραπάνω επεσήμανε σε γραπτό του μήνυμα ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, το οποίο απέστειλε στον πρόεδρο και τα μέλη του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας με αφορμή την κοπή της πίτας τους, στην οποία δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων.

«Το ασφαλιστικό σχέδιο που συζητείται είναι πέρα ως πέρα άδικο και ανεφάρμοστο. Ένα σχέδιο που θα αποτελέσει την λαιμητόμο για όλους τους επιστημονικούς κλάδους. Η Κυβέρνηση οφείλει να το αποσύρει άμεσα και να ξεκινήσει έναν εποικοδομητικό διάλογο με όλους τους επιστημονικούς φορείς, για την δημιουργία ενός δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού, σταματώντας τον ακατανόητο διαχωρισμό των επαγγελματικών ομάδων», τόνισε στο μήνυμά του ο Λαρισαίος πολιτικός.

Τέλος, αναφερόμενος στις δράσεις του ΤΕΕ, υποστήριξε πως «το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ανέκαθεν ήταν πρωτοπόρο σε δράσεις και προτάσεις που ήταν σε πολλές περιπτώσεις μπροστά από την εποχή και πάντα ο ρόλος του, είχε σημαίνουσα αξία. Χαίρομαι πραγματικά που και το Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς. Οι δράσεις σας και οι επιστημονικές σας προτάσεις, έχουν βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας», επεσήμανε ο κ. Κέλλας χαρακτηριστικά, ο οποίος δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Προεδρείο του ΤΕΕ, για την πρωτοβουλία του να τιμήσει τον εκλιπόντα Πρόεδρο Ιωάννη Βαρνά, για την πολυετή προσφορά του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ