ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

Επίθεση στο δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη για τη στάση που τήρησε στο θέμα του ψηφίσματος του δ.σ. για τις κινητοποιήσεις, εξαπολύει με δήλωσή του ο επικεφαλής της “Νέας Λάρισας” Ντ. Διαμάντος. Στη δήλωσή του αναφέρει:

«Ο Δήμαρχος Λαρισαίων, φανερά εκτεθειμένος, έστω και υπό πίεση ανέλαβε την ευθύνη της «ασυνεννοησίας» και αποδέχτηκε τελικά ως απόφαση του ΔΣ το ψήφισμα για τις κινητοποιήσεις των Επιστημόνων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών που συνέταξαν και προσυπέγραψαν στη διαπαραταξιακή υπό τον συντονισμό του ΔΣ , ΟΛΕΣ (πλην μίας) οι πτέρυγες του ΔΣ.

Η δύσκολη θέση του βέβαια, τον έφερε σε επιπλέον έκθεση όταν «απείλησε με αποκαλύψεις» τον εκπρόσωπο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Η συμπεριφορά «ευθείας ή έμμεσης απειλής» προς δημοτικούς συμβούλους είναι δυστυχώς μία επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου που αφενός δεν αρμόζει σε ένα πολιτισμένο διάλογο αφετέρου, αφήνει εύλογα ερωτηματικά. Τι «γνωρίζει ο Δήμαρχος και το κρύβει» και σε κάθε ευκαιρία ανασύρει την «απειλή αποκαλύψεων»;

Το ψήφισμα αποτελεί λοιπόν, ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΣ.

Επιτέλους, ο Πρόεδρος του ΔΣ ας το δημοσιοποιήσει, σήμερα που ξεσηκώνεται η Ελλάδα με την έκδηλη αγωνία στα μάτια των Ελλήνων και ας σταματήσει ο Δήμος Λαρισαίων να αποτελεί μειοψηφίας της … πλειοψηφίας «κυβερνητική οπισθοφυλακή».

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ