Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΚΑΜΠΥΛΕΣ!

Εξοργισμένοι ακόμη οι υγιείς φίλαθλοι της ΑΕΛ και άμεσα αντανακλαστικά από τους Παλαιμάχους της (αλήθεια δεν είδαμε ανάλογη αντίδραση από τους οργανωμένους), μετά τα όσα εμετικά έλαβαν χώρα στη Δευτεριάτικη αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας , την ώρα που κάποιοι επιμένουν να παίζουν με τις λέξεις ενώ οι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να παίζουν με ανθρώπινες ζωές!

Με τον τηλεοπτικό φακό αδιάψευστο μάρτυρα «τσογλάνια» καταστρέφουν γήπεδα παίζοντας στα ζάρια ανθρώπινες ζωές και διαιτητές τύπου Φουκάκη για να δικαιολογήσουν την ατολμία τους βαφτίζουν το άσπρο μαύρο!

Θεωρώντας αν μη τι άλλο άστοχη την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την… αμεσότητα του κατηγορητηρίου και τα συμπεράσματα «ελαφρά τη καρδία» πως δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές (!) θα επικαλεστούμε και πάλι την αντρίκια ανακοίνωση των Παλαιμάχων.

Υ.Γ. Αλήθεια όμως, πως μια φωτοβολίδα καμπύλης τροχιάς κ. Φουκάκη μου και μαζί όλοι οι υπόλοιποι μπορεί να φτάσει από ανθρώπινο χέρι από το ένα άκρο του γηπέδου στο άλλο ή μας γελάσανε τα μάτια μας;

Διότι αν είναι έτσι ναι, να εντοπισθεί ο «αελάρας» που την πέταξε και να πάει «καρφί» στην εθνική στίβου, στις ρίψεις!!!

Έλεος, διότι εδώ ορισμένοι συν τοις άλλοις παίζουν και με τη νοημοσύνη μας…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ