ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 88

Τα ύστερα του κόσμου θα αναφωνήσω ακροατή μου υποψιασμένε που κάθε φορά που αναρωτιόμαστε ως εκπομπή αν το βαρέλι έχει πάτο σπεύδει κάποιος να μας δείξει!

Και πάνω εκεί που ηρέμησα στο άκουσμα πως η εθνική παρουσιάστρια έβαλε φαρδιά πλατιά τη τζίφρα της (ήταν βλέπεις πολλά τα μηδενικά Άρη) και στρογγυλοκάθισα να την απολαύσω στο κανάλι των επιτυχιών, μου προέκυψε αντίπαλο δέος στο έτερο κανάλι-γράμμα κι’ αυτό της αλφαβήτου.

Που το πάνε το γράμμα;

Διχάστηκα δεν το κρύβω, πως την έπαθε ο πιτσιρικάς με τα μπισκότα-σοκολάτα σου λέει ή κρέμα εις διπλούν-ένα τέτοιο πράμα. Από πού να το πιάσω, από κοντά και ο τρόμος για το Α και το Ε της ενημέρωσης.

Παραδίπλα δε και οι αποκαλύψεις Γκλέτσου, τι να πρωτοαποθηκεύσεις στα κουτάκια του μυαλού, και εν πάση περιπτώσει άστρο λαμπρό μας οδηγεί στις κρεβατοκάμαρες μπρουτάλ και μη τύπων που επιμένουν για την ενημέρωσή μας και το κοινωνικό μήνυμα που εκπέμπεται μπροστά σε κάμερες, χαλαρές συζητήσεις πρόσχαρων παρουσιαστών και έκπληκτα μάτια τηλεθεατών που δεν σας κρύβω εναγωνίως έψαχνα ανάμεσα σε τσαλακωμένα σεντόνια ηδονής!

Δεν το βρήκα το μήνυμα κάπου θα παράπεσε, ανάμεσα στο σκουπιδαριό και τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και «καλά σαράντα» πάει καλλιά του…

Ας όψεται η ανάγκη που με έριξε στα ξένα χέρια και συνεχίζω να εκπέμπω μέχρι ο πολυχρονεμένος να ξαναμοιράσει τις συχνότητες σχολιάζοντας την ετέρα ανακάλυψη της εβδομάδας!

Εκεί πάνω που έκανα αμάν να συνηθίσω το αλάτι Ιμαλαίων που είχα μάθει με το «Κάλας» η απαίδευτη μου προέκυψε και κατοικίδιο από την ονομαστή οροσειρά.

Έφριξα, μα να παίρνουν τον εσπρέσο τους εκδότες και πολιτικοί σε διαμερίσματα με βαθυπράσινους τοίχους και το ζωντανό τίποτα; Ουδεμία αναφορά, έστω ένα Friskies , μια φετούλα σολομό για δείγμα σε μάρτυρα τέτοιας συνάντησης! Αγενείς και αφιλόξενοι και η γάτα… Βούδας!

Τι ψυχ(αρ)η θα παραδώσουν αναρωτήθηκα η φιλόζωη και αηδιασμένη με το MEGAλο ατόπημα!

Όσο για τη γάτα, τηρεί σιγήν ιχθύος, λέξη δεν της πήρα για το σπουδαίο ραντεβού.

Και αφού δημοσιογραφική επιτυχία «πάπαλα» ας περιοριστούμε σε τραγούδι πριν πέσουμε στα «σκληρά».

Από τον αθάνατο ελληνικό κινηματογράφο και την ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο» σε μια αποθέωση της Τρούμπας του ’60 ακούμε ΖΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ και Ο ΚΑΡΣΙΛΑΜΑΣ, σε στίχους Αλέκου Σακελλάριου και μουσική Γιάννη Σπανού.

Τα σέβη μου κ. διευθυντά…

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ