ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Πρόσκληση σε κάθε ευαισθητοποιημένο εκπαιδευτικό για συμμετοχή σε συνάντηση αύριο στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας με στόχο τη σύσταση επιτροπής αλληλεγγύης απευθύνει ομάδα εκπαιδευτικών. Στην ανακοίνωση – κάλεσμα αναφέρονται τα παρακάτω:

“Ο πόλεμος που συνεχίζεται αμείωτος  στη Συρία και εγκυμονείκινδύνουςγενικότερηςανάφλεξηςέχειενόχους και αίτια.

ΗΠΑ , ΝΑΤΟ ,ΕυρωπαϊκήΈνωση ,Ρωσία και Τουρκία από κοινού και σε ανταγωνισμόδιεξάγουνένανιμπεριαλιστικόπόλεμο με σκοπό τη λεία των κοιτασμάτων  σε Συρία και ΜέσηΑνατολή.

Τα καραβάνια των προσφύγων που ξεκληρίζονται από τις πατρίδες τους είναι τα πρώταθύματααυτού του πολέμου και ανάμεσα τους χιλιάδεςαθώανήπια και παιδιά .

Ο λαός μας πρέπει να σταθείαλληλέγγυος με κάθε μέσο.

Από την καταδίκη του πολέμου  και την απαίτηση  να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστές  το αιματοκύλισμαμέχρι την ενεργητικήστήριξη των προσφύγων.

Μαζικά , συλλογικά , οργανωμένα  και κυρίως με στάσηπολιτική να αφυπνιστούν οι λαοί και να υψώσουνανάστημααπέναντι στους σφαγείς.

Στον αγώνα αυτό οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να σταθούν ως πραγματικοί δάσκαλοι.

Καλούμε τη ΔΕΥΤΕΡΑ  7 Μάρτη  στα γραφεία της ΕΛΜΕ στις 8 μμ κάθε ευαισθητοποιημένο εκπαιδευτικό ανεξάρτητα από βαθμίδα και εργασιακή σχέση σε σύσκεψη με σκοπό τη σύσταση  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ