ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Το Γυμναστήριο που υπάρχει στο χώρο του γηπέδου Αργυροπουλίου επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της «Δράσης Πολιτών», κ. Στέλιος Ροντούλης.

ront3 ront2 ront5Μετά τον επιτόπιο έλεγχο, ο κ. Ροντούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η δημοτική μας παράταξη, ως γνωστόν, έχει ξεκινήσει επιτόπιους ελέγχους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημου Τυρνάβου, που δυστυχώς εμφανίζουν μια απογοητευτική εικόνα. Στα πλαίσια αυτά , επισκεφθήκαμε το εσωτερικό του γυμναστηρίου που υφίσταται σε χώρο παρακείμενο του γηπέδου Αργυροπουλίου, όπου δυστυχώς διαπιστώσαμε και πάλι μια εικόνα εγκατάλειψης.

Προτείνουμε, λοιπόν, στη δημοτική αρχή να ξεκινήσει τάχιστα την αναμόρφωση και τον εξωραϊσμό του προειρημένου χώρου, ενέργεια που θα τον αναβαθμίσει, με λίγα έξοδα, σε ένα λειτουργικό Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο με απόφαση του Δ.Σ. θα μπορούσε, στη συνέχεια, να παραχωρηθεί προς χρήση από το παρακείμενο Γυμνάσιο Αργυροπουλίου, επ’ ωφελεία του τοπικού μαθητόκοσμου και όλης της τοπικής κοινωνίας.

Βέβαια, δεν περιμένουμε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα από τη σημερινή βραδύνουσα δημοτική αρχή. Εμείς, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι ως δημοτική παράταξη να κάνουμε τις δικές μας προτάσεις και επισημάνσεις για το κοινό καλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ