Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΗΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Στέλιος Γ. Ροντούλης, πρ. Βουλευτής Λάρισας, πρ. υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
Λίγοι γνωρίζουν τον Ριχάρδο Κούντενχωβ-Καλλέργη και ακόμα λιγότεροι ξέρουν τον ρόλο που διαδραμάτισε στη δημιουργία της Ενωμένης Ευρώπης.

Ο αυστριακής καταγωγής, λοιπόν, αυτός ευγενής (κόμης), μια σκοτεινή και αινιγματική φυσιογνωμία, έπαιξε ένα κομβικό παρασκηνιακό ρόλο στο εγχείρημα της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, όταν μάλιστα τούτο βρισκόταν ακόμη στα αρχικά του βήματα.

Όντας διαπρύσιος κήρυκας του δόγματος της «Πανευρώπης», δηλαδή μιας Ενωμένης Ευρώπη, ήδη από την εποχή του Μεσοπολέμου είχε ιδρύσει μια οργάνωση, το λεγόμενο «Πανευρωπαϊκό κίνημα», που προπαγάνδιζε με μαχητικότητα την εκκίνηση μιας ευρωπαϊκής ενοποιητικής διαδικασίας, η οποία θα μετέβαλλε άρδην τη φυσιογνωμία της ευρωπαϊκής ηπείρου και των πολιτών της.

Πράγματι, ο Καλλέργη ήταν σφοδρός πολέμιος των ευρωπαϊκών εθνοκρατών και με πάθος υποστήριζε την εξάλειψη των ιστορικών εθνών της γηραιάς ηπείρου, μέσω εσκεμμένης μαζικής μετανάστευσης μη ευρωπαϊκών πληθυσμών στην Ευρώπη, έτσι ώστε να προκύψει, έπειτα από μια εκτεταμένη φυλετική ανάμειξη, ένας νέος τύπος ευρωπαίου ανθρώπου, επί του οποίου θα στηριζόταν η νέα πολιτική οντότητα της «Πανευρώπης».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη δική του ορολογία, ο κυρίαρχος ανθρωπολογικός τύπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση του μέλλοντος θα ήταν μια «ευρασιατική–νεγροειδής φυλή», η οποία σταδιακά θα εξαφάνιζε τις υφιστάμενες ευρωπαϊκές φυλές και θα καλούνταν «να αντικαταστήσει τη διαφορετικότητα των ευρωπαϊκών λαών», ως έχουσα η ίδια μια μεικτή φυλετική προέλευση.

Όσο κι αν οι αντιλήψεις αυτές του Καλλέργη φαίνονται σε κάποιους απίστευτες ή αποκρουστικές, δεν παύουν να είναι απολύτως αληθινές. Φαίνεται, μάλιστα, ότι στις μέρες μας αρχίζουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά, αν αναλογισθούμε τα κύματα των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στον ευρωπαϊκό χώρο και τις ήδη εγκατεστημένες επί του ευρωπαϊκού εδάφους ασιατικές ή αφρικανικές κοινότητες,  οι οποίες με φανατισμό συντηρούν την πολιτισμική και θρησκευτική τους ιδιοσυστασία, χωρίς την παραμικρή διάθεση αφομοίωσης ή προσαρμογής στις αξίες και στις αρχές των γηγενών ευρωπαϊκών πληθυσμών.

Συνεπώς, εύλογα πυκνώνουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχει τεθεί σε κίνηση ένας μηχανισμός παραγωγής της «ευρασιατικής-νεγροειδούς» ράτσας του Καλλέργη, που μέσω επιγαμιών – επιμειξιών θα περιθωριοποιήσει σταδιακά τα υπάρχοντα ευρωπαϊκά έθνη, έτσι ώστε να αποκτήσει μια νέα πληθυσμιακή βάση η σχεδιαζόμενη «Ευραφρικαναραβική Ένωση» (πρώην Ευρωπαϊκή Ένωση), υπό το πρόσχημα μάλιστα του γηράσκοντος γηγενούς πληθυσμού και του οξυτάτου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι σημερινές ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Έτσι, υπό την προεκτεθείσα οπτική των πραγμάτων, αποκτούν και το αληθινό τους περιεχόμενο οι δηλώσεις των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ (Μουζάλας και Ξυδάκης), οι οποίοι υποστήριξαν τις ευεργετικές επιπτώσεις των ορδών της λαθρομετανάστευσης στην προσπάθεια άμβλυνσης του ελληνικού δημογραφικού προβλήματος της υπογεννητικότητας. Εντελώς κυριολεκτικά, δηλαδή, οι Μουζάλας και Ξυδάκης παροτρύνουν τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό να υιοθετήσει το δόγμα της φυλετικής επιμειξίας του Καλλέργη, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις παρενέργειες της καλπάζουσας υπογεννητικότητας. Το πείραμα της κοινωνικής μηχανικής που αποσκοπεί στη γένεση των «ευρασιατών-νεγροειδών» Ευρωπαίων φαίνεται να προχωρά, να αποκτά τους δημόσιους απολογητές του και, δυστυχώς, η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στην πρωτοπορία φρικωδών ιδεοληψιών, που μόνο πόνο, αίμα, φτώχεια και εμφύλιες συρράξεις θα φέρουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Το πειραματικό εργαστήριο Ελλάδα έχει τεθεί και πάλι σε λειτουργία, καθώς, πλην των οικονομικών πειραμάτων, η ευρωπαϊκή γραφειοκρατική ελίτ υλοποιεί τώρα και το μέγα-πείραμα της δημιουργίας ενός νέου κυρίαρχου ανθρωπολογικού τύπου στην Ευρώπη, ο οποίος, χωρίς εθνικές παρακαταθήκες, χωρίς στηρίγματα παράδοσης και ιστορίας, χωρίς καμία εθνική ιδιοπροσωπία, χωρίς πνευματική-θρησκευτική υπόσταση, θα είναι ένας άνευρος καταναλωτικός χυλός που θα εργάζεται σε συνθήκες γαλέρας και θα πειθαρχεί αναντιλέκτως στα κελεύσματα των Αρίων Επικυριάρχων.

Είναι δυστύχημα που η «πρώτη φορά Αριστερά» ωθεί την Ελλάδα στις ατραπούς του σκοτεινού Καλλέργη. Είναι κρίμα που ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί την εθνοκτόνα λογική μιας μακιαβελλικής προσωπικότητας, οι ιδέες της οποίας θα επαναφέρουν την Ευρώπη στους Μεσαιωνικούς Χρόνους.

 

 

Υστερόγραφο: Ο κόμης Καλλέργη υπήρξε ο πρώτος εισηγητής του «νόμου κατά της υποδαυλίσεως του ρατσισμού και της εχθροπάθειας». Τυχαίο;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ