ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΥ» Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Με κεντρικό σύνθημα «Ανοίξτε τα σύνορα-Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας δυναμική αντιπολεμική συγκέντρωση με τη συμμετοχή αλληλέγγυων, εκπροσώπων φορέων, νεολαίων, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Λαϊκής Αντίστασης Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAαλλά και κινήσεων από το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Καταδικάζοντας τον ιμπεριαλισμό και τις αντιλαϊκές πολιτικές οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε σε διαμαρτυρία στην πύλη της 1ης Στρατιάς, με τους συγκεντρωμένους να αναχωρούν στη συνέχεια για το στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου» στο Κουτσόχερο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγόρευαν σε όλους την είσοδο στον καταυλισμό, με τους διαμαρτυρόμενους να ενώνουν τη φωνή τους με κείνη των προσφύγων που τους προσέγγισαν ζητώντας το άνοιγμα των συνόρων αλλά και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Η διαμαρτυρία ολοκληρώθηκε μετά από 2 ώρες περίπου, με τους συγκεντρωμένους να αποχωρούν χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ