ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ Γ. ΝΑΣΤΟ

Με την εκτίμηση ότι ο αιρετός του ΑΠΥΣΠΕ Γ. Νάστος ενδαφέρεται για την εκλογική του πελατεία η περιφερειακή διευθύντρια εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελ. Αναστασοπούλου επιτίθεται μέσω facebook στον Λαρισαίο συνδικαλιστή καλώντας τον να πάρει θέση επί της ουσίας για το θέμα των νηπιαγωγείων.

Αναλυτικά η κ. Αναστασοπούλου αναφέρει:

“Κουβέντα για τον αριθμό παιδιών στα νηπιαγωγεία της υπαίθρου που από 7 γίνεται 5. Κουβέντα για το ότι το 14 αναφέρεται σε νήπια και προνήπια που τώρα φοιτούν σε ιδιωτικά. Κουβέντα για την αναγκαιότητα δημιουργίας ομάδων, πράγμα που σημαίνει τουλάχιστο 15 παιδιά, για να παίξει το νηπιαγωγείο τον παιδαγωγικό του ρόλο, όπως ανέκαθεν υποστηρίζαμε και υποστηρίζουμε οι νηπιαγωγοί κι όχι να θεωρείται παιδοφυλακτήριο .

Κατά τα άλλα ο Ναστος ενδιαφέρεται και αγωνιά για την εκπαίδευση. Για την εκλογική του πελατεία μόνο αγωνιά κι αυτήν θέλει να χειραγωγεί με καταστροφολογίες. Αλλα φυσικά ξέρει από τις τακτικές της Δεξιάς που υπηρετεί που έκλεισε και συγχώνευσε εν μια νυκτί και χωρίς κανένα σχεδιασμό αμέτρητα σχολεία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ