ΈΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΑΤΡΑΚΗ ΣΤΟ ΟΥΗΛ

“Primavera”, που σημαίνει “Άνοιξη”, τιτλοφορείται η ένατη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ολυμπίας Ματράκη, η οποία παρουσιάζεται από 07 έως 18 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

«Ὦ γλυκύ μου ἒαρ»… Άνοιξή μου γλυκιά…

Κατά τη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας της ανθρωπότητας, καμία άλλη εποχή δεν έχει υμνηθεί τόσο πολύ όσο η Άνοιξη. Ο λόγος είναι επειδή είναι η μόνη εποχή, η οποία συμβολίζει το αίσθημα του νέου, του ερωτικού και της ευφορίας που δημιουργεί η Άνοιξη.

Η Άνοιξη της καρδιάς μας  λοιπόν, ανοίγει διάπλατα κι έτσι έρχεται η «διάνοιξη» του πνεύματος. Αυτή την ευφορία που νιώθουμε, τη χαρά της αναγέννησης που αισθανόμαστε, τη δημιουργία των πολύχρωμων τοπίων και της ψυχικής ανάτασης που έχουμε την ανάγκη να μοιραστούμε και να μεταδώσουμε, παρουσιάζει η έκθεση “Primavera”, μέσω του γυναικείου προσώπου ως αποκλειστικού θέματος των καινούργιων έργων της ζωγράφου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 10 Μαΐου  και ώρα 20.00 .

Ωράριο λειτουργίας καθημερινά: 18.00-21.00.

Βιογραφικό

Η Ολύμπια Ματράκη, γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου ζει και εργάζεται. Είναι δικηγόρος και παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική. Το έργο της απεικονίζει αποκλειστικά το γυναικείο πρόσωπο αποδιδόμενο με το δικό της ιδιαίτερο και αναγνωρίσιμο τρόπο.

Έχει πραγματοποιήσει οκτώ ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε δυο ομαδικές. Τα έργα της κοσμούν ιδιωτικές συλλογές τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες της Ευρώπης, όπως Σκωτία, Δανία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ρουμανία και Ισπανία.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ