ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΕΛ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Σκληροί χαρακτηρισμοί κατά των ΕΚΑΜ και μηνύσεις

Απ’ όλα είχε ο … μπαχτσές κατά τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, που κινούμενη στο πνεύμα των ημερών ξεκινά με ευχές για να καταλήξει σε… καντήλια!

Στο στόχαστρο άπαντες, από τους «αδιάφορους και καλοπληρωμένους» ποδοσφαιριστές και τη διαιτησία μέχρι και την Αστυνομία των Τρικάλων που προχώρησε στη χρήση χημικών μετά την ένταση που προκλήθηκε στο πέταλο με την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του ΑΟΤ.

«Ζώα», «απάνθρωπα κτήνη» και «δήθεν αστυνομικοί» περιγράφονται στη μακροσκελή ανακοίνωση, με την ΠΑΕ να καλεί τους πολίτες που έγιναν μάρτυρες-θύματα της αστυνομικής βίας να δώσουν τα στοιχεία τους προκειμένου να υποβληθούν μηνύσεις και αναφορές στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ!

Όσο για τους «βυσσινί» παίκτες, μάλλον «πίσω έχει η αχλάδα…», καθώς όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία, ωστόσο «η ιδιοκτησία τα παρακολουθεί όλα και έχει ήδη πάρει τις σωστές αποφάσεις».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

  1. H ΠΑΕ ΑΕΛ, διοίκηση, προπονητές και παίκτες θέλουμε να ευχηθούμε χρόνια πολλά σε όλους τους οπαδούς μας αλλά και στους φιλάθλους όλων των ομάδων της Ελλάδας. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
  2. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν αυτόπτης μάρτυς των όσων συνέβησαν χθες στο στάδιο των Τρικάλων. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είδε, μαζί με τον γιο του, μαζί με τις οικογένειες και τα παιδιά τους και μαζί με τους οργανωμένους οπαδούς μας, τον αδιάφορο τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι καλοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές μας, είδε τα 2 γκολ οφ σάιντ, το 1ο και το 2ο, τα οποία πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, με τη συμμετοχή των δύο βοηθών διαιτητών (μελών του γνωστού συνεργείου) είδε επίσης την ανύπαρκτη 2η κίτρινη κάρτα στον Ρέντζα και την αποβολή του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ είδε την “προσπάθεια” των επικεφαλής της Αστυνομίας των Τρικάλων και των “ζώων”, απάνθρωπων κτηνών αστυνομικών της διμοιρίας των ΕΚΑΜ, οι οποίοι υποτίθεται ήταν στα τσιμέντα του πετάλου του σταδίου των Τρικάλων για να προφυλάξουν τις οικογένειες των οπαδών μας μαζί με τα παιδιά τους και οι οποίοι σε ένα οργανωμένο σχέδιο, μαζί με τους νταραβερτζήδες του περιβάλλοντος των Τρικάλων, στην προσπάθειά τους να προκαλέσουν επεισόδια με τους οπαδούς μας, προέβησαν στην εγκληματική ενέργεια να εκτοξεύσουν εναντίον γυναικών και μικρών παιδιών δακρυγόνα και χημικά, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 παιδιά να χάσουν τις αισθήσεις τους και να προκληθεί πανικός, στην προσπάθεια των οικογενειών και των παιδιών τους να γλιτώσουν τη ζωή τους και με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα αφήσει ατιμώρητη την εγκληματική ενέργεια αυτών των δήθεν αστυνομικών και καλεί όλους τους γονείς, που τα παιδιά τους έχασαν τις αισθήσεις τους από αναπνευστικά προβλήματα, να τηλεφωνήσουν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410 259000 και να δώσουν τα στοιχεία τους, ώστε αφενός μεν να υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας και αφετέρου δε να σταλεί αναφορά στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και να περιγραφεί η κτηνώδης συμπεριφορά αυτών των αστυνομικών και της ηγεσίας τους.

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών μας οι οπαδοί μας να είναι βέβαιοι ότι αυτή η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ τα παρακολουθεί όλα κι έχει ήδη πάρει τις σωστές αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή προέχει η ηρεμία, γιατί μπορεί να είμαστε 7 βαθμούς μπροστά από την 3η θέση αλλά έχουμε μπροστά μας 4 τελικούς.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΥΓΙΑ!!

Στην αντεπίθεση πέρασαν σήμερα και οι 4 Θεσσαλικές ενώσεις αστυνομικών, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στη δικαιοσύνη, με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ που περιγράφοντας τους αστυνομικούς ως «ζώα και απάνθρωπα κτήνη» κατήγγειλε τη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΑΟΤ.

Κάνοντας λόγο για «πρόχειρο απειλητικό ραβασάκι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ», που σύμφωνα με την ανακοίνωση «απεμπόλησε το προσωνύμιο κύριος» και περιγράφοντας «ψευτονταήδες», η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Θυμό, οργή και αγανάκτηση προκάλεσε σε όλους τους συναδέλφους, αλλά και στη συντριπτική πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων πολιτών, η απαράδεκτη ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε  Α.Ε.Λ που προσομοιάζει με πρόχειρο απειλητικό ραβασάκι, παρά με ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Μπαίνοντας στο  κόπο να τη διαβάσουμε, δυστυχώς δίνοντας σου αξία, οφείλουμε να σου απαντήσουμε ιδιοκτήτη, μιας και το προσωνύμιο «κύριος» το απεμπόλησες με τον οχετό ύβρεων που προς πάσα κατεύθυνση και χωρίς καμία διάκριση εκσφενδόνισες.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκειά του και ειδικά με την επίτευξη του τρίτου τέρματος της ομάδας των Τρικάλων μεγάλος αριθμός οπαδών της Λάρισας, εκνευρισμένοι προφανώς, από τη κάκιστη εικόνα της ομάδος , απρόκλητα επιτέθηκαν με κλωτσιές, πέτρες, μπουκάλια και σιδερένιες σχάρες που αποκόλλησαν, στους αστυνομικούς. Μάλλον για αυτούς έφταιγε η αστυνομία για τη κάκιστη αγωνιστική εικόνα της ομάδας τους, και  έπρεπε να τιμωρηθούμε σκληρά για αυτό.

Συγγνώμη ιδιοκτήτη που δεν σας αφήσαμε να μας ανοίξετε το κεφάλι και να γυρίσουμε σακατεμένοι σπίτια μας για τις γιορτές του Πάσχα. Αλλά δε φταις εσύ. Φταίνε εκείνοι που μας ξεσπιτώνουν από όλη τη Θεσσαλία και αντί να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο πολίτη, που στενάζει από την εγκληματικότητα, αναγκαζόμαστε να σπαταλάμε χιλιάδες εργατοώρες για να υπηρετούμε ανώνυμες εταιρείες.

Αναγκαζόμαστε να λαμβάνουμε μέτρα σε γήπεδα που δεν έχουν καν λάβει την προβλεπόμενη άδεια από τη διοργανώτρια αρχή, με πρόχειρο επιχειρησιακό σχεδιασμό από τους διοικούντες, που αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τάχιστα και χωρίς ενδοιασμούς, ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα για να εξιλεωθούν, όπως άμεσα έσπευσε να πράξει και ο τοπικός διευθυντής. Ακόμα ψάχνουν τα κλειδιά από τις πόρτες προκειμένου να εξέλθουν οι διμοιρίες για να σώσουν τον συνάδελφο-οδηγό υπηρεσιακού λεωφορείου που δέχονταν επίθεση από μαινόμενους  οπαδούς της φιλοξενούμενης.

Επίσης για να γνωρίζεις στο γήπεδο υπήρχαν διμοιρίες υποστήριξης και όχι Ε.Κ.Α.Μ, όπως αναφέρεις, η οποία αποτελεί την αφρόκρεμα της αστυνομίας, έχει θρηνήσει νεκρούς και εννοείται ότι δε σπαταλά ούτε λεπτό για να ασχοληθεί είτε με εσένα, είτε με τους ψευτονταήδες σου.

Όλα αυτά προσβάλλουν την ιστορική Α.Ε.Λ με την οποία οι  Θεσσαλοί φίλαθλοι μεγαλώσαμε και είμαστε περήφανοι, ενώ όταν μεγαλουργούσε κάποιοι ασχολούνταν με τα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας………

Οι ενώσεις μας επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματος τους.

Όσο αφορά τους  χαρακτηρισμούς σου τους επιστρέφουμε ΑΤΟΦΙΟΥΣ.»

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ