Γ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ: “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΖΑΛΑ ΤΩΡΑ”

Στην ανάγκη αντικατάστασης του υπουργού για το προσφυγικό κ. Μουζάλα, με άτομο «κοινής αποδοχής», αφού ο αρμόδιος υπουργός «έχει ξεπεράσει πλέον τις δυνατότητές του», αναφέρθηκε σήμερα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Κουτσόχερου ο υπεύθυνος Μεταναστευτικής πολιτικής του Ποταμιού Γιώργος Τσαούσης, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Λάρισα.

Κάνοντας λόγο για αργοπορία της κυβέρνησης αλλά και για ανεπαρκή μέτρα για το προσφυγικό –μεταναστευτικό ο κ. Τσαούσης είχε σειρά επαφών με πρόσφυγες και εκπροσώπους φορέων που δραστηριοποιούνται στη δομή του στρατοπέδου «Ευθυμιόπουλου», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του βουλευτή Λάρισας του κόμματος Κώστα Μπαργιώτα που τον συνόδευε, ο οποίος περιέγραψε ως «λανθασμένη επιλογή με ελλιπείς υποδομές» το χώρο του στρατοπέδου.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Τσαούσης συναντήθηκε με το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη καθώς και με μέλη της Τ.Ο του νομού, προκειμένου να ενημερώσει για τις θέσεις και τις προτάσεις του Ποταμιού για το μεταναστευτικό αλλά και τις τρέχουσες πολιτικές και εσωκομματικές εξελίξεις, με αφορμή και το διάλογο για το Κοινοβούλιο του Κέντρου και στόχο τη μεταφορά απόψεων στην επικείμενη συνάντηση της ΜΕΣΥΑ στις 15 Μαΐου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ