ΑΜΟΙΒΗ $10.000 ΣΕ 10ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ BUG ΣΤΟ INSTAGRAM

Ένα δεκάχρονο αγοράκι έγινε το νεότερο άτομο που λαμβάνει αμοιβή από το Facebook, μετά την ανακάλυψη ενός bug στην πλατφόρμα του Instagram. Και να φανταστεί κανείς ότι εξαιτίας της ηλικίας του, δεν επιτρέπεται καν να έχει λογαριασμό στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CNN, ο μαθητής δημοτικού έλαβε το ποσό των 10.000 δολαρίων, αφού ενημέρωσε το facebook για ένα «ελάττωμα» εξαιτίας του οποίου υπήρχε περίπτωση να διαγραφούν σχόλια χρηστών.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ανήλικος… χάκερ στη φινλανδική εφημερίδα Iltalehti είχε τη δυνατότητα να διαγράψει σχόλια οποιουδήποτε, ακόμα και celebrities όπως για παράδειγμα του Τζάστιν Μπίμπερ.

Γνωστός απλά ως «Γιάνι», ο γεννημένος στο Ελσίνκι μαθητής δεν έχει… τρελά σχέδια τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις επόμενες αγορές του, παρότι… λεφτά υπάρχουν.

Σύμφωνα με την Iltalehti σκοπεύει να αγοράσει ένα ποδήλατο και μία μπάλα ποδοσφαίρου και να αποταμιεύσει τα υπόλοιπα…

Εκτός αυτού, ο μικρός χάκερ είχε και επίσημη πρόσκληση από τους Anonymous, να συμμετάσχει στην ομάδα τους. Όπως αναφέρουν σε tweet, οι δυνατότητές του είναι αρκετά χρήσιμες. 

Πηγή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ