ΟΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Εκτοξεύοντας ευθείες βολές εναντίον του δημάρχου και του Δήμου Τρικκαίων και αφιερώνοντας την ενέργειά τους στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς και την εξέγερση των εργατών του Σικάγο, οι «Ελευθεριακοί Αναρχικοί» ανέλαβαν την ευθύνη για τη φωτιά που ξέσπασε ανήμερα του Πάσχα στο περίφημο «σπίτι του Αι-Βασίλη», στα γειτονικά Τρίκαλα.

Σε προκήρυξή τους, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia.org, αναφέρουν τα εξής:

“Θα έρθει η μέρα που η σιωπή μας θα είναι πιο δυνατή από τις φωνές που καταπνίγετε σήμερα», August Spies

Η 1η Μάη πέρασε ως συνήθως απαρατήρητη και δεν κουνήθηκε φύλλο για ακόμη μια φορά στην πόλη μας, ούτε από το κόσμο της εργατιάς, αλλά ούτε κι’ από τους ξεφτίλες εργατοπατέρες και τους ντόπιους φορείς. Έτσι είπαμε να αναλάβουμε εμείς δράση ταράζοντας έστω και για λίγο την μεσημεριανή ραστώνη που πρόσφερε το πασχαλινό τραπέζι πυρπολώντας των Μύλο των Ξωτικών στην πίσω Βορειοδυτική πλευρά του στις 1:30 το μεσημέρι της Κυριακή(1.5.16) με ένα μπιτόνι βενζίνη και λίγα στουπιά.

Τα πρόσωπα μας γέμισαν ικανοποίηση βλέποντας τους γλεντζέδες χριστιανοταλιμπάν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σώσουν μια επιχείρηση του Δήμου που μόνο χρέη έχει να τους προσφέρει. Με έναν Δήμαρχο που το μόνο που τον νοιάζει είναι τα φράγκα στήνοντας τέτοιου είδους θεματικά πάρκα(παρέα με ιδιωτικές εταιρίες βλέπε e-trikala),“δανείζοντας” ποδήλατα για μόστρα και όχι για εξυπηρέτηση, μπλοκάροντας λογαριασμούς τραπεζών, αλλά και φτιάχνοντας βαρκούλες και άλλες τέτοιες μπούρδες δημιουργώντας την δικιά του κοινωνία του θεάματος και αδιαφορώντας για την πραγματική σημασία της ημέρας θα παίρνει πάντοτε τέτοιου είδους απαντήσεις.

Η ενέργεια μας αυτή είναι αφιερωμένη σε όσους θυσιάστηκαν πριν 130 χρόνια στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο για ανατροπή του κόσμου της εξουσίας . Στα συντρίμμια της υπάρχουσας κοινωνίας του κράτους και του κεφαλαίου να χτίσουμε μια άλλη με τα δικά μας προτάγματα, αυτά της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Ελευθεριακοί Αναρχικοί  Τρίκαλα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ