Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Π. ΣΑΡΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΧΡ. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟ

Απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον αγροτοσυνδικαλιστή Χρ. Σιδερόπουλο, επιμένοντας ότι θα πρέπει όλοι να καθορίσουν τη στάση τους απέναντι στο μόρφωμα της Χ.Α. δίνει με σημερινή του επιστολή προς το paidis.com ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης. Στην επιστολή – απάντησή του αναφέρει τα εξής:

“Από τα πρακτικά της από 10/05/2016 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου φαίνεται ότι ο Δήμαρχος κ. Σαρχώσης Παναγιώτης καταδίκασε απερίφραστα το επεισόδιο σε βάρος του κ. Χρήστου Σιδερόπουλου.

Επίσης κάλεσε τους κκ Μπαντόγια Νικόλαο και Τσικριτσή Αστέριο να καταδικάσουν την επίσκεψη ομάδας αγροτοσυνδικαλιστών και συνεταιριστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, πράγμα που όπως δήλωσαν οι ίδιοι έχουν ήδη κάνει, δηλαδή καταδίκασαν την επίσκεψη αυτή.

Και γεννάται έτσι το ερώτημα γιατί ο κ. Σιδερόπουλος αυτούς τους ευχαριστεί και στρέφεται εναντίον μόνο του Δημάρχου κ. Σαρχώση Παναγιώτη. Τα περί ειρωνικών σχολίων τα αντιπαρερχόμαστε ως αβάσιμα και ανάξια σχολιασμού γιατί προφανώς στηρίζονται σε λανθασμένη ή κατευθυνόμενη μεταφορά των συμβάντων κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης δεν είναι κατανοητή η σύνδεση έως και ταύτιση του προσώπου του Δημάρχου με συγκεκριμένο πολιτικό φορέα και τα όποια σχόλια τη συνοδεύουν. Ο Δήμαρχος από το 1992 δεν έχει καμία κομματική ένταξη, κάτι που είναι γνωστό σε όλους όπως και η αφοσίωσή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τελικά όμως το διακύβευμα είναι ότι ο καθένας πρέπει να καθορίσει τη στάση του απέναντι στο μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, ώστε να μην παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα.

Τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου είναι διαθέσιμα σε όποιον το επιθυμεί”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ