ΜΕ 3 ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ «ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ»¨ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟ Η ΑΕΛ

Με τους Ουρτάδο, Μπόγιοβιτς και Ναγιάρ εκτός αποστολής αναχώρησαν το μεσημέρι για τη Ναύπακτο και τελικό προορισμό τη Ζάκυνθο οι παίκτες της ΑΕΛ, με στόχο την κατάκτηση βαθμών που ουσιαστικά «κλειδώνουν» και την άνοδο στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τη Δευτεριάτικη αναμέτρηση της Ζακύνθου (16.00) ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Σάκης Τσιώλης θα έχει στη διάθεσή του τους Αναστασόπουλο και Ρέντζα που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ η αποστολή των «βυσσινί» απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Μασούρας, Ρέντζας, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Πάτο, Ροβίθης, Καπός, Μαρουκάκης, Βαρέλα , Σουλιώτης και Χοτζάλι.

Την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου κλήθηκε να διαιτητεύσει ο Νικόλαος Μακρυπόδης, από το Σύνδεσμο Αχαΐας. Βοηθοί του ο Ιωάννης Μπετσόγλου από τον σύνδεσμο Κορινθίας και ο Αντώνιος Γκοτσόπουλος από τον σύνδεσμο Αχαΐας. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Ρατσιάτος από την Αργολίδα και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Σπυράκης από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας.

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Εν τω μεταξύ η αποχή των δικηγόρων οδήγησε σε νέα αναβολή της εκδίκασης υποθέσεων της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Football League, έτσι την Παρασκευή (20/05), στις 10:30 το πρωί ,θα εκδικαστούν τελικά ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου οι υποθέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ που αφορούν στα παιχνίδια με τον Κισσαμικό, την Καλλιθέα, την Αναγέννηση Καρδίτσας, και τον Πανσερραικό καθώς και το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο για το πρωτάθλημα Νέων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ