ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 93

Τι ήταν και τούτο πάλι ακροατή μου eurofun και γιουρο-φαντασμένε, που ακόμη να συνέλθουμε απ’ τη σκληρή πλην όμως τίμια διαπραγμάτευση και ξεκίνησαν οι δοκιμές του  «κόφτη» από τη… Eurovision;

Πόσα να αντέξει πια ο τράχηλος του Έλληνος, που απογοητευμένος μεν, περήφανος δε, επιχείρησε να κάνει άλλη μια μεγαλειώδη παρέμβαση για το προσφυγικό και την οικονομική κρίση σε… ανώτατο και πανηγυρικό βεβαίως-βεβαίως επίπεδο, σπάζοντας τελικά τα μούτρα του στον τοίχο της Ευρωπαϊκής διαπλοκής;

Βαλλόμεθα αγαπητέ μου πανταχόθεν, που θα αναφωνούσε κάτω από άλλες συνθήκες στον εμβρόντητο συνομιλητή του ο πρόεδρος Βασίλης Λεβέντης, αν λεβέντικα δεν έσπευδε να υποστηρίξει, σε ένα γλωσσικό… ολίσθημα που θα περιέγραφε γλαφυρά ο έτερος μπαρουτοκαπνισμένος πρόεδρος Καμμένος, το πόσο καλύτερος θα ήταν ο Χίτλερ από την ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση!

Στα σοβαρά τώρα, βοά το διαδίκτυο για την ανάθεση, στην πυρά, στην πυρά ο Διονύσης Τσακνής και ανάθεμα στους διαπλεκόμενους της επιτροπής που πτωχοί τω πνεύματι, αδύνατον να κατανοήσουν το ποντιακό στοιχείο, με τον κλαυθμό της λύρας να υποστηρίζει αβίαστα το ραπ στοιχείο της υπόθεσης, που ως γνωστόν στην Ελλάδα «γι’ αυτά πολεμήσαμε»!

Φρίττω και φυσικά ασπάζομαι χωρίς δισταγμό την άποψη πως το θέμα είναι καθαρά πολιτικό. Πρόβες κάνουν οι άνθρωποι σου λέει πριν μας δείξουν την έξοδο, με την ελληνική οικονομία να μη λέει να σηκώσει κεφάλι, οπότε… κόβει κεφάλι και τέλος.

Αμ το άλλο, σου λέει είδες η Κύπρος, με το που βγήκε απ’ τα μνημόνια τσουπ στον τελικό και να δεις που το 12άρι εν τη απουσία μας θα καταλήξει κατά Ρωσία μεριά όπου λάμπει άστρο λαμπρό ελληνικό ονόματι Φωκάς, για να’ χουμε να λέμε και για τη βυζαντινή καταβολή και μεγαλοπρέπεια.

Με τούτα και με κείνα αποκλεισθήκαμε με ψηλά το κεφάλι, είναι που ενδυματολογικά  έλειψαν και τα μίνια καλέ κυρία τι να πω, και πάμε για άλλα.

Προς το παρόν αναμένω αντιδράσεις Αδώνιδος για τη νέα εθνική κατρακύλα και προσδοκώ πρόταση Λεβέντη για οικουμενική συμμετοχή υπό την καλλιτεχνική ομπρέλα της Δάφνης Μπόκοτα και της Μαριάνας Τόλη.

Μέχρι νεωτέρας πάμε τραγούδι και στα πλατό της εκπομπής περασμένα μεγαλεία. Πρωτιά της δικιάς μας Βίκυ Λέανδρος για λογαριασμό του Λουξεμβούργου και “Apres toi” γιατί έτσι!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ