ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Απτόητοι οι Λαρισαίοι παρά τις άσχημες προβλέψεις για χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού, αναμένεται να δώσουν την Κυριακή βροντερό παρών στο AEL FC ARENA, όπου και στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν τα Χανιά, γιορτάζοντας παράλληλα την άνοδό τους στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το σκηνικό της γιορτής προετοιμάζουν πυρετωδώς εδώ και μέρες οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, ενώ σε μια αξιοσημείωτη κίνηση προσκλήθηκαν αν και τελικά δεν θα παραστούν λόγω υποχρεώσεων, τόσο ο Σέρβος πρώην τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς, με μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, όσο και ο ιδιοκτήτης του γηπέδου Κώστας Πηλαδάκης.

Στα αγωνιστικά, με ελλείψεις και στόχο το απόλυτο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος υποδέχεται η ΑΕΛ τα Χανιά, αφού ο Σάκης Τσιώλης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κομεσίδη και Γιοβάνοβιτς λόγω καρτών, ενώ από την αναμέτρηση θα λείψει και ο Ουρτάδο λόγω τραυματισμού, με το Μπόγιοβιτς να μετέχει τελικά της αποστολής.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοβ, Καβουσάκης Πατσιογεώργος, Bέρτζος, Δαμιανάκης, Ρέντζας, Ζέρης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Νικολακάκης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Χοτζάλι, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης και Καπός.

Τέλος, ο 35χρονος ρέφερι Τριαντάφυλλος Τίκας, από το Σύνδεσμο Καρδίτσας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Χανιά στο AEL FC ARENA (Κυριακή 22/05, 17:45), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στην εκτός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 3-0 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Βοηθοί του ο Χρήστος Τζιαμπάσης από το σύνδεσμο Κοζάνης και ο Θεόδωρος Τζιουβάρας του ίδιου συνδέσμου, ενώ τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την Ημαθία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ