ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΜΟNΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ;

Περίσσεψε ο ενθουσιασμός κατά την απονομή των 2 κυπέλλων σε παίκτες, προπονητές και ιδιοκτήτη της ομάδας, κύπελλα που σε μια πρωτοποριακή κίνηση, σύμφωνα με τους διοργανωτές της φιέστας, έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ από την ΕΠΟ και τη διοργανώτρια αρχή της Football League, με ανάλογη κίνηση να γίνεται και στην ομάδα της Κέρκυρας, που επίσης πέτυχε την άνοδο.

«Η ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδο στη Super League Μάιος 2016», ήταν χαραγμένο στο ένα και «Η Football League στην ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδό της στη Super League Μάιος 2016», έγραφε το δεύτερο, όπως αποτυπώθηκαν από τα φωτογραφικό φακό και τα δεκάδες φλας που άστραψαν πάνω τους!

Με τη μόνη διαφορά πως ανάλογη απονομή δεν έγινε ποτέ στην Κέρκυρα, ενώ ΕΠΟ και διοργανώτρια της Β’ Εθνικής δηλώνουν άγνοια για το θέμα, με την Ομοσπονδία μάλιστα να ξεκαθαρίζει πως από τότε που το πρωτάθλημα έχει ανεξαρτητοποιηθεί έπαψε να στέλνει και τρόπαια στους διακριθέντες!!!

Σχολιάστηκε που σχολιάστηκε εκείνο το «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ» της εξέδρας, πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αν και μεταξύ μας μάλλον κακώς γιατί η ΑΕΛ παραμένει πάντα «πρωταθλήτρια» στην καρδιά της πόλης, αλλά εδώ το πράγμα αλλάζει.

Πρωτοβουλίες των διοργανωτών, τεράστια «γκέλα» λόγω της χαράς που «μας πήρε απ’ τον…», το θέμα αν μη τι άλλο μας γελοιοποιεί και επειδή δεν «στέγνωσε» ακόμη το μελάνι σε ανακοίνωση των οργανωμένων, ας έχουμε μια απάντηση από επίσημα χείλη.

Όχι τίποτα άλλο, έτσι για να ξέρουμε αν τελικά βραβευτήκαμε μονάχοι μας…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ