ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ

Ανακοίνωση – απάντηση της παράταξης “ΣΥΝπολιτεία στροφή στο πολίτη” στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου για τις προσκλήσεις στη συνάντηση με τον υπουργό

Η πρόσκληση του Δημάρχου προς τους φορείς για να παραβρεθούν στη συνάντηση με τον υπουργό κ. Αποστόλου, όπως άλλωστε αποφασίσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, απευθύνθηκε σε όλους τους αγροτικούς φορείς με ενιαίο κείμενο και προς το σύνολο του πίνακα αποδεκτών που διαθέτουν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Επισημαίνεται πως η εντολή του Δημάρχου ήταν να καλεστούν όλοι οι φορείς συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας συλλόγου. Κατά συνέπεια η υπηρεσία έστειλε την πρόσκληση με fax στο σύλλογό σας σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθετε στο πίνακα αποδεκτών.

Από αυτή τη πραγματικότητα μέχρι τη χρέωση στο Δήμαρχο πως επίτηδες απέστειλε σε λάθος αριθμό τη πρόσκληση, υπάρχει μεγάλη απόσταση αγαπητέ κ. Τσικριτσή, που μόνο με συνομωσιολογικού τύπου σενάρια μπορείτε να τη διανύσετε. Σκεφθείτε μήπως όλα όσα γίνονται δεν έχουν  απαραίτητα εσάς ως σημείο αναφοράς, δεν γίνονται για να σας θίξουν, να σας μειώσουν ή να σας κρατήσουν στο περιθώριο.

Έτσι και αλλιώς τίθεστε μόνοι σας στο περιθώριο των εξελίξεων με την πολιτική που ακολουθείτε κάτι που σαφώς είναι επιλογή σας.  Μην προσπαθείτε λοιπόν να πείσετε το ακροατήριό σας πως είστε υπό διωγμό  (δεν συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σας) έχοντας μια θεολογική αντίληψη για την πολιτική.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ