ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΟ!!

Ούτε το θαύμα της ζωής, με τη γέννηση του μικρού Μαχντί να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς στον καταυλισμό του Κουτσόχερου, φαίνεται να πτοεί τη διοίκηση του στρατοπέδου, καθώς επιβεβαιώνονται πλέον οι πληροφορίες για διαταγές άνωθεν και χρήση διαπιστεύσεων για την είσοδο στον καταυλισμό!

Μόλις 20 ημερών ο νεογέννητος Μαχντί, επέστρεψε ήδη στον καταυλισμό από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και πρωτοαντίκρισε το φως της ημέρας, για να βιώσει κυριολεκτικά από τα γεννοφάσκια του το δράμα των προσφύγων.

Αλληλέγγυοι, εκπαιδευτικοί μα και εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου (!) που αποπειράθηκαν να επισκεφθούν μητέρα και βρέφος, μετά και τη θεομηνία του περασμένου Σαββάτου, μεταφέροντας γάλα, κουβέρτες και φάρμακα βρήκαν σε «τοίχο», αφού δεν είναι εφοδιασμένοι με σχετική διαπίστευση.

Κάθε απάντηση δεκτή και φυσικά αναμένουμε και την άμεση ενημέρωση από την Περιφέρεια, καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι διοικούντες τον καταυλισμό-στρατόπεδο όπως εξελίσσεται- οι διαπιστεύσεις του αρμόδιου υπουργείου εκχωρούνται από τις υπηρεσίες της!!

Ειρήνη Παπουτσή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ