ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΑΠΟ Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΝΤ. ΔΙΑΜΑΝΤΟ

Συγχαρητήριες επιστολές για την επιτυχία της ΑΕΛ και την άνοδό της στα σαλόνια ης super league εξέδωσαν ο βουλευτής Λάρισας της Ενωσης Κεντρώων Γ. Κατσιαντώνης και ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Λάρισα Ντ. Διαμάντος

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗΣ ΑΝΟΔΟΥ!

Στην επιστολή του ο κ. Κατσιαντώνης αναφέρει τα εξής:

«Σε όλους εσάς που συνθέτετε το έμψυχο δυναμικό της Ομάδας μας, της ΑΕΛ, επιθυμώ να μεταφέρω τις  πιο θερμές ευχές μου για την άνοδο της Ομάδας στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Δε θα σταθώ μόνον στα αισθήματα περηφάνιας με τα οποία «γεμίσατε» όλον το φίλαθλο κόσμο και εμένα προσωπικά, αλλά στο μοναδικό ήθος και αξία που επιδείξατε ανεξαιρέτως όλοι, Διοίκηση, Τεχνική Ηγεσία και Ποδοσφαιριστές, με τα οποία κοσμήσατε την πορεία της Ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος! Με το «βυσσινί άλογο» στο στήθος, καλπάσατε και φτάσατε στο θρόνο σας, δίνοντάς μας ιδιαίτερη χαρά σε μία δύσκολη για τη Χώρα περίοδο.

Η αποθέωση στα πρόσωπά σας για την προδιαγεγραμμένη άνοδό σας στη μεγάλη κατηγορία είναι αυτή που σας αξίζει, με την ευχή η επιτυχία σας αυτή να αποτελέσει ορόσημο για τις επερχόμενες νέες επιτυχίες σας στα Ελληνικά και Διεθνή γήπεδα!

Και μπορεί σε αυτή τη γιορτή της Ομάδας μας και του Ποδοσφαίρου να μην κατόρθωσα, λόγω Κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, να παρευρεθώ, ξέρω όμως ότι μας επιφυλάσσετε σωρεία επιτυχιών στις οποίες θα είμαι παρών για να πανηγυρίσουμε μαζί!»

Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΑ!

Στην επιστολή του ο κ. Διαμάντος αναφέρει:

«Τα θερμά συγχαρητήρια για την επάνοδο εκει που της αξίζει, ανήκουν στον Αλέξη Κουγια, στην ερασιτεχνική ΑΕΛ αλλα, προπαντός και σε ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές της Αθλητικής ομάδας. Ακόμα και σε όσους ξεκίνησαν τη χρονια και για οποιο λόγο διέκοψαν να προσφερουν τις υπηρεςιες τους … Ας μην ήμαστε μικρόψυχοι.

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ … Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της (που διαχρονικά ξεχώριζαν στο Πανελλήνιο) μεςα απο τους συνδέσμους (απο τους ιστορικούς Ιερολοχιτες – και άλλους, “σκύλους”, “αμαζόνες”, “Αλκαζαρ” μέχρι και τους δυναμικούς monsters).

Αλλα, και οι φίλαθλοι. Ακόμα και όσοι δεν ξέρουν απο ποδόσφαιρο, στην πόλη μας ΟΛΟΙ ειναι ΑΕΛ! (γι αυτό και δικαιολογούμε σε ένα βαθμό και κάποιους “νεοκοπους συμμετέχοντες” με … αςτραφτερα χαμόγελα σε φιέστες) .

Αυτός ο κόσμος ειναι παντα απαιτητικός. Πολλές φορές και “σκληρός”. Και απο ΑΕΛικο πάθος ακόμα και “άδικος” (και στο παρελθόν ακόμα και σε επιτυχίες!…).

Στον κόσμο συγκαταλέγω βέβαια και τις … Ψυχάρες! Τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το θρύλο, την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Σημαντικό οι παλαίμαχοι να ειναι Παντα Μαζι με την ομαδα.

Κάποιοι ψάχνουν να βρουν το … “Brantname”

της πόλης μας…

Μιας πόλης που σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο η ομάδα της ειναι μεςα στις 4 (με τελευταία αυτήν της Αγγλίας, τη Λεςτερ) που καταγράφονται να έχουν σπάσει ως περιφερειακή ομάδα το Εθνικό “κεκτημένο- κατεστημενο” και να κατακτά το Πρωτάθλημα. Και με (αναλογικά με τις συμμετοχές της) απο τις πιο πετυχημένες Ευρωπαϊκές πορείες.

ΑΕΛ και μονο ΑΕΛ λοιπόν!

Για όσους οι μνήμες (πίκρες και θρίαμβοι μαζι) ειναι ζωντανές απο τα παιδικά τους χρονια με την ομάδα αυτή.

Υ.Γ. Κε Κουγια, πρέπει και μπορείτε να “θωρακησετε” (ενισχύσετε ποδοσφαιρικά) και να “προστατέψετε” (αυτό το ξέρετε καλύτερα απο τον οιοσδήποτε) την ομάδα. Και επειδή γνωρίζετε απο μπάλα, απο λειτουργία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, απο θεσμικά και νομικά ζητήματα, δε θα υπάρχει δικαιολογία και περιθώριο απο τους οπαδούς και φιλάθλους αν “επαναληφθεί η αδικία του παρελθόντος”…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ