ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ζακύνθου μίλησε σήμερα η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Αννα Βαγενά η οποία χαρακτήρισε υπομονετικό τον ελληνικό λαό, ο οποίος αφού άντεξε 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Τούρκους δεν θα πρέπει να τρομάζει με τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου αποκρατικοποιήσεων.

Συνεχίζοντας η κ. Βαγενά υποστήριξε ότι το δημόσιο έχει καταντήσει για πολλούς παράδεισος τεμπέληδων, ενώ υποστήριξε ότι δεν πιέστηκε να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.

Αναλυτικά η βουλευτής Λάρισας, ανέφερε:

“Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές.

Είμαστε ανίκανοι ως κράτος από μόνοι μας να διαχειριστούμε τη δημόσια περιουσία, αυτό έχει αποδειχτεί εδώ και δεκαετίες.

Είναι αναγκαία η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Το πρώην ΤΑΙΠΕΔ είχε την έννοια της πώλησης, το νυν ταμείο Αποκρατικοποιήσεων έχει τη λογική της αξιοποίησης με τη μορφή σύμπραξης Δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Με όρους ευνοϊκούς για το κράτος.

Μια ζωή το όνειρο του Έλληνα ήταν να μπει στο δημόσιο. Λέγαμε, μπήκαμε στο δημόσιο, ας βρούμε τώρα και μια δεύτερη δουλειά.

Το δημόσιο κατάντησε για πολλούς ένας παράδεισος τεμπέληδων, εννοείται ότι δεν είναι όλοι έτσι. Πρέπει όμως επιτέλους να σταματήσουμε αυτή τη λογική.

Έχω μια ιδιαίτερη και προσωπική σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα, κατά συνέπεια δεν ισχύουν τα όσα σας είπε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Λεβέντης, ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός από το χέρι και προσπαθούσε να με πείσει να υπερψηφίσω το πολυνομοσχέδιο.

Από πέρυσι το καλοκαίρι που ψηφίσαμε την παραμονή στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση με κάθε κόστος, γνωρίζαμε για τα μέτρα που πέρασαν τώρα στη Βουλή. Να σταματήσει επιτέλους η υποκρισία της αντιπολίτευσης”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ