ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΙΠΠΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ιππασίας του Δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησαν  μαθητές από το  9ο και 26ο Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, τα οποία μαζί με τα Colegio Encarnacion Luis Porras-Marinaleda, Sevilla, Ισπανία και Scuola Elementare Mamoiada, Σαρδηνία, μετέχουν στο πρόγραμμα e-twinning με θέμα «το σύμβολο της πόλης μου».

ippasia2 ippasia1Οι μαθητές κατά την επίσκεψή τους ήρθαν σε επαφή με τα άλογα, επισκέφθηκαν τους στάβλους και τάισαν τα όμορφα τετράποδα. Ενημερώθηκαν για τη σωστή φροντίδα των ζώων και τη χρησιμότητά τους στον άνθρωπο.

Οι μαθητές συνοδεύονταν από τη διευθύντρια του 26ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κατερίνα Σταγιάννη  και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς  του προγράμματος που είναι οι Αρσενίου Γεωργία, Τσαπατόρη Ελένη και Περρή Καλλιόπη.

Μαθητές και εκπαιδευτικούς υποδέχτηκαν η εκπαιδεύτρια ιππασίας κ. Μπελτέ Σμαράγδα, ο σταβλίτης κ. Παπαθανασίου Νικόλαος, ο εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού δημοτικός σύμβουλος κ.  Κωσταρόπουλος Γεώργιος και ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στυλιανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ