ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ Η ΑΕΛ!!

Πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και απειλώντας κυρίως με «στημένα» η ΑΕΛ αποχαιρέτισε το πρωτάθλημα της Football League επικρατώντας εκτός έδρας του Αχαρναϊκού με σκορ 1-2, πετυχαίνοντας με ολική ανατροπή και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά την επικράτηση του Αγροτικού Αστέρα επί της Κέρκυρας με σκορ 3-1!

Με τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη να μπαίνουν δυνατά στην αναμέτρηση, η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε μόλις στο 3’, όταν σουτ του Βαρέλα πέρασε μόλις άουτ, ενώ ανάλογη τύχη είχε και κεφαλιά του Ροβίθη στο 9’, μετά από προσπάθεια και σέντρα του Μονιάκη.

Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το 15ο λεπτό της αναμέτρησης, καταγράφοντας και δύο ενέργειες με τους Παπατόλιο και Ματσούκα, τα σουτ των οποίων μπλόκαρε ο Καβουσάκης, με την απάντηση των «βυσσινί» να έρχεται στο 33’ όταν νέο σουτ του Ροβίθη πέρασε μόλις άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα καλοχτυπημένο φάουλ του Μονιάκη «απογείωσε» τον τερματοφύλακα Παγούδη, που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στην αμέσως επόμενη φάση σέντρα σουτ του Λαμπρόπουλου βρήκε το δοκάρι καταλήγοντας άουτ!

Με τα μαντάτα από το ματς Αγροτικός Αστέρας-Κέρκυρα να είναι θετικά για την ΑΕΛ, το 3-0 έδωσε φτερά στους «βυσσινί» που ωστόσο έκλεισαν το ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, με την τελευταία καλή φάση να καταγράφεται στο 44’ όταν ο Παγούδης είπε «όχι» στο Λαμπρόπουλο.

Στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά, όταν στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πήραν «κεφάλι» στο σκορ με τέρμα του Παπατόλιου, με την ΑΕΛ να απαντά άμεσα ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 56’, όταν ο Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Βαρέλα και σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά και να επιτυγχάνει την ολική ανατροπή στο 64’, όταν σουτ εκτός περιοχής του Νίκο Βαρέλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων, με το δημιουργό του πρώτου τέρματος να χρίζεται σκόρερ γράφοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Το τελικό σφύριγμα της λήξης βρήκε παίκτες, παράγοντες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν το σπουδαίο «διπλό» και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ