ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ, ΔΝΤ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ …

Ανακοίνωση της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά την ψήφιση  του ασφαλιστικού και του φορολογικού  όλο και περισσότερο εντείνεται η επίθεση σε βάρος του λάου. Πιο συγκεκριμένα το   νέο πακέτο συντρίβει κύριες και επικουρικές συντάξεις, καταργεί σταδιακά το ΕΚΑΣ, μειώνει κι άλλο τα εφάπαξ,

αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές, μειώνει το αφορολόγητο, αυξάνει τον ΦΠΑ και θεσπίζει τα επόμενα πιο βίαια «προληπτικά» μέτρα.

Η δήθεν διαπραγμάτευση της κυβέρνησης και οι ψεύτικες ανακοινώσεις για «δίκαιη κατανομή των βαρών», δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι και τα «δικά» της μέτρα, οδηγούν στην αφαίμαξη –για μια ακόμη φορά- πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ από τις άδειες τσέπες του λαού.

Θα πρέπει πάρουμε την υπόθεση στα χεριά μας. Να οργανωθούμε εργαζόμενοι και λαός εναντία σε αυτό το εκμεταλλευτικό σύστημα και την πολιτική του. Ένα σάπιο σύστημα όπου αιματοκυλά και ληστεύει λαούς. Να κάνουμε πέρα τις ξεπουλημένες ηγεσίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ αλλά και κάθε φωνή ηττοπάθειας ή μοιρολατρίας και να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε πόλη, σε κάθε σχολή.  Για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Να ανατρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα!

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ!

Κόντρα σε ηγεσίες και αφεντικά, όλοι μαζί μια  φωνή και γροθιά.

Οργάνωση – Αντίσταση – Διεκδίκηση  λάου και εργατών κόντρα στην επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ