ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τη συμπλήρωση 37 χρόνων από την υπογραφή της ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια μέρα σαν τη σημερινή, 37 χρόνια πριν, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε τη συμφωνία με την οποία η Ελλάδα εισήλθε στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της δυτικής ολοκλήρωσης.

Σήμερα οφείλουμε όλοι μας, όχι μόνο να τιμούμε τη μέγιστη εκείνη πολιτική πράξη ενός διορατικού Ηγέτη, μα να την αναδείξουμε σε φάρο πορείας. Να μετατρέψουμε, επιτέλους, την κρίση σε ευκαιρία, καθιστώντας την χώρα μας, ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος δικαίου.

Δεν το χρωστάμε μόνο στον μεγάλο Οραματιστή. Το χρωστάμε, προπαντός, στα παιδιά μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι επιτακτική ανάγκη, να μπει, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ένα τέλος, στην πιο ιδεοληπτική και καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Διώχνουμε την κυβέρνηση της καταστροφής, ανοίγουμε το δρόμο στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ