ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας για το φετινό καλοκαίρι προτείνει στους μικρούς του φίλους :

1.Προσχολική ηλικία

Πολιτιστικό  Εργαστήρι για παιδιά από 4 έως 6 ετών , δύο απογεύματα την εβδομάδα

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμη περισσότερο κέφι περιμένει  τους μικρούς μας φίλους από τις 13 Ιουνίου και μέχρι τις 29 Ιουνίου 2016 στο Γαλλικο Ινστιτούτο Λάρισας

  1. Σχολική Ηλικία – Πολιτιστική “Κατασκήνωση”

Για παιδιά από 6 εως 12 ετών, από τις 9.00 το πρωί ως τις 2.00 το μεσημέρι.

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμη περισσότερο κέφι περιμένει  τους μικρούς μας φίλους από τις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 στο καλοκαιρινο camp στο Γαλλικο Ινστιτούτο Λάρισας – ένα ταξίδι στο χρόνο.

Ένας ιππότης  και μια πριγκίπισσα το Μεσαίωνα στη Γαλλία χάνονται στη μηχανή του χρόνου και βρίσκονται στη Λάρισα του σήμερα.

Κάθε μέρα μια άλλη μέρα… μέχρι να μαζευτούν τα δέκα κλειδιά, να λυθεί ο γρίφος ώστε ο ιππότης και η πριγκίπισσα να βρουν το εισιτήριο της επιστροφής.

Για δύο εβδομάδες, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας επισκέπτεται τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα, το Μουσείο Κούκλας, γνωρίζει το άθλημα της ιππασίας και το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα του καλοκαιριού γεμίζει με  φανταστικά παιχνίδια από το γαλλικό μεσαίωνα, γεύση της γαλλικής κουλτούρας, της τέχνης της ζωγραφικής, τις μαριονέτες, πολιτιστικούς περιπάτους, κυνήγι θησαυρού, κηπουρική, ιππασία  και όχι μόνο…

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στο τηλ επικοινωνίας 2410287508 .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ