ΜΕ ΤΟΝ ΠτΔ Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε πρόσφατα για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης. Το ραντεβού είχε κλειστεί κατά την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στη Λάρισα.

Αναφερόμενος στην παραπάνω συνάντηση, ο Λαρισαίος βουλευτής δήλωσε τα εξής: «Καταρχήν να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που μου έκανε να με δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο. Αν και η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, εν τούτοις διήρκησε αρκετή ώρα, καθώς τα θέματα που συζητήσαμε ήταν πολλά και ενδιαφέροντα.

Του υπενθύμισα την αρνητική στάση που είχα κρατήσει πέρυσι για το δημοψήφισμα, όπως επίσης και ότι είχα ζητήσει την σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό την Προεδρεία του, ενώ όπως αποδείχτηκε οι απόψεις μας –για το κρίσιμο αυτό θέμα- ήταν ταυτόσημες.

Επίσης τον συνεχάρη για τον άψογο τρόπο που εκτελεί τα καθήκοντα του, σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα και τον λαό μας. Ιδιαίτερη συζήτηση είχαμε για θέματα Δικαιοσύνης, καθώς προσωπικά ως Τομεάρχης Δικαιοσύνης των ΑΝ.ΕΛ. και ο ίδιος ως Καθηγητής Δικαίου εξετάσαμε με προσοχή και σεβασμό στην Ανεξαρτησία του Θεσμού όλα τα θέματα της δικαιοσύνης».

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον κ. Κόκκαλη για την επίσκεψη, τόνισε ότι παρακολουθεί με προσοχή την πλούσια κοινοβουλευτική του δράση και του επισήμανε ότι με χαρά θα δέχονταν στο μέλλον μια νέα συνάντηση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ