ΟΙ ANONYMOUS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ ΔΕΝ ΑΠΗΧΘΗ ΠΟΤΈ

Οι λεπτομέρειες της απελευθέρωσης του Άλαν Πουλίδο και η συμπλοκή του με έναν από τους απαγωγείς του κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου. Την ίδια ώρα όμως κυκλοφορεί ένα βίντεο στο Διαδίκτυο στο οποίο οι αποκαλούμενοι Anonymous του Μεξικό υποστηρίζουν ότι όλη η υπόθεση είναι μια στημένη υπόθεση από την Μεξικανική Κυβέρνηση.

Ο αριθμός των απαγωγών στο Μεξικό έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια και χιλιάδες είναι οι άνθρωποι, που πέφτουν θύμα απαγωγέων, που ζητούν χρήματα, σε μια κατάσταση την οποία καλείται να αντιμετωπίσει η Μεξικανική Κυβέρνηση. Ακριβώς σε αυτή την πραγματικότητα στέκονται οι δημιουργοί του βίντεο, που υποστηρίζουν ότι εκπροσωπούν τους Anonymous του Μεξικό και ότι ουσιαστικά η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο είναι μια καλοστημένη επιχείρηση της Αστυνομίας και των Κρατικών Υπηρεσιών στο πλαίσιο πολιτικών παιχνιδιών.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο δεν απήχθη ποτέ και πολύ περισσότερο δεν διασώθηκε από τις Αρχές της χώρας. Αυτή η είδηση που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι απόλυτα ψευδής.

Πρόκειται για ένα καλοφτιαγμένο μοντάζ με σκοπό να εξαπατηθεί ο λαός της χώρας και να πιστέψει ότι οι αρχές του Μεξικού είναι ικανές να φέρουν σε πέρας με τρόπο αποτελεσματικό μια τέτοια γιγαντιαία επιχείρηση.

Στην πραγματικότητα οι μεξικανικές Αρχές δεν έχουν την παραμικρή ικανότητα για τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Ας μην συνεχίζουν να κοροϊδεύουν το λαό. Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο έχει συνάψει συμφωνία με την Κυβέρνηση της Ταμαουλίπας και με τηλεοπτικούς σταθμούς της ίδιας πολιτείας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ