6ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΒΕΡΩΦ

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ ΄ Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ ’, με αφορμή τον εορτασμό της Αναλήψεως διοργανώνει 6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα (Αβέρωφ) από το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 έως την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016.

Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. , με το τμήμα μοντέρνου χορού του Θετταλού, ενώ στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού, με συμμετοχές από χορευτικά, από την ευρύτερη περιοχή του νομού μας.

Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. θα εμφανιστούν τα παιδικά τμήμα παραδοσιακού χορού .το τμήμα TAEK WON DO, το τμήμα Ρυθμική γυμναστικής και τέλος η μαθητική χορωδία του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

Την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση ¨με το έργο του Αριστοφάνη ΄΄ Πλούτος΄΄ από την Θεατρική ομάδα παιδιών & εφήβων του του Σωματείου Art Gate.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Μουσική Συναυλία με θέμα : ΕΝΤΕΧΝΟ LIVE

Συμμετέχουν οι μουσικοί : Θανάσης Παπανάτσιος κρουστά, Διονύσης Ευαγγέλου κιθάρα, Γιάννης Γεωργάκης λαούτο ,Διονύσης Παναγιώτου πνευστά ,Βασίλης Γεωργάκης λαούτο, Παναγιώτης Ευαγγέλου ηλεκτρική κιθάρα , Λαβαντσιώτη Μαρία ( Τραγούδι)

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 θα εμφανιστούν ,το τμήμα μουσικής , η χορωδία παραδοσιακής μουσικής, το τμήμα γυναικών παραδοσιακού χορού του Θετταλού και ο Μορφωτικός Σύλλογος Πουρναρίου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ. από τα τμήματα Παραδοσιακών χορών των ενηλίκων του συλλόγου καθώς επίσης και από φιλοξενούμενες χορευτικές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ