Μ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ: Ο Ρ. ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ

Δήλωση – απάντηση της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Φαλάνης στο μέλος της διοίκησης της Δ.Κ.

Το μέλος της Δκ. Φαλάνης και μέλος της παράταξης «Λάρισα – Νέα Αρχή» κ. Ειρηναίος Καρυώτης, με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούσαν  στη διοργάνωση εκδήλωσης φορέων της Φαλάνης, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φαλάνης.

Η απάντηση του αναπληρωτή προέδρου κ. Μενέλαου Καρυώτη, με καλύπτει πλήρως και αποκαθιστά την αλήθεια των γεγονότων.

Ωστόσο, επειδή ο κ. Ειρηναίος Καρυώτης, στην ανακοίνωση αναφέρεται προσωπικά στο όνομά μου θέτοντας ζητήματα διαφάνεια και ηθικής τάξης για τη διαδικασία, οφείλω να απαντήσω προς αποκατάσταση της τιμής μου και της υπόληψης μου:

Ουδεμία εμπλοκή είχα σχετικά με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κ. Ειρ. Καρυώτη, ούτε βεβαίως με την φωτογραφική κάλυψη, τη βιντεοσκόπηση και πολύ περισσότερο με την διάθεση του φωτογραφικού υλικού και των dvd.

Ευτυχώς όλοι συνδιοργανωτές, τα παιδιά του σχολείου που συμμετείχαν και οι γονείς τους γνωρίζουν την αλήθεια και τα πραγματικά γεγονότα.

Κατόπιν τούτων καλώ τον κ. Ειρ. Καρυώτη, να ανακαλέσει τα όσα αναφέρονταν στο εις βάρος μου δημοσίευμα διότι πιστεύω ότι βλάπτουν την τιμή και την υπόληψή μου, ως κακόβουλα και δυσφημιστικά.

Σε αντίθετη περίπτωση δηλώνω ότι θα προβώ σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του ονόματός μου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ